Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Op zoek naar een prachtige vuurschaal?

Gedurende de zomer wil je natuurlijk ook in de avonduurtjes lekker van de buitenlucht kunnen genieten. Naast het feit dat een vuurschaal jouw tuin kan voorzien van een beetje comfortabele warmte, biedt een vuurschaal ook een sfeervolle toevoeging binnen de zitplek! Het heerlijke knisperende geluid van hout en het warme licht van het vuur zorgt voor een optimale gezelligheid bij je zit plek. Een vuurschaal is te verkrijgen in verschillende afmetingen! Verder is het mogelijk om een vuurschaal op diversen ondergronden te plaatsen. Zo is het mogelijk om een vuurschaal op de grond te plaatsen, maar in veel gevallen kun je deze ook prima op een tafel zetten. Wil jij een gezellig en warm plekje in de tuin creëren, dan kan een vuurschaal hier zeker niet aan ontbreken. Met een vuurschaal kun je veilig vuur in de tuin maken.

Verschillende materialen van een vuurschaal

Wij beschikken over een groot assortiment aan vuurschalen. Naast de verschillende afmetingen beschikken wij ook over diversen designs en kleuren van een vuurschaal. Zo beschikken wij over strakke gietijzeren vuurschalen maar ook over varianten die zijn ontwikkeld uit cortenstaal. Zo kun je voor iedere tuin wel een geschikte vuurschaal vinden! Een vuurschaal van cortenstaal biedt vooral een wat meer landelijke uitstraling door zijn roestige structuur. Dit type staal is gecombineerd met fosfor, koper of silicium, hierdoor beschikt het materiaal over een stevige structuur maar wel over de prachtige authentieke roestkleur. Ben je op zoek naar een vuurschaal die je makkelijk kunt verplaatsen, dan zouden wij aanbevelen om te kiezen voor een stalen vuurschaal i.p.v. een gietijzeren variant. Gietijzer is een vrij zwaar metaal waardoor je deze niet heel gauw en makkelijk optilt.

Geschikte accessoires voor een vuurschaal

Zoals eerder vermeld kan een vuurschaal op veel diversen plekken worden geplaatst. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit altijd even goed is voor de ondergrond. Wanneer je jouw tegels of tafel niet wilt beschadigen door bijvoorbeeld opspattend as, dan raden wij aan om gebruik te maken van een onder plaat of vonkenvanger, deze voorkomt dat het as op de tafel of vloer terecht komt. Verder is het mogelijk om een vuurschaal uit te breiden met een grillrooster zodat je er ook nog eens lekker op kunt koken! Om het vuur in bedwang te houden kun je het best gebruik maken van een haardset waarin onder andere een borstel, schepje en tang zit. Een vuurschaal biedt dus ontzettend veel verschillende mogelijkheden m.b.t. je zitplek.

Graag wat meer informatie over de vuurschaal?

Wij begrijpen natuurlijk dat er wat vragen kunnen ontstaan bij het uitkiezen van een vuurschaal. Wij helpen jou uiteraard graag verder. Voor al je vragen m.b.t. de vuurschaal of benodigde accessoires kun je terecht op onze contactpagina!