Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Specificaties: Set bestaat uit: Hoekbank ...
€ 1.619,00
1 uitvoering
Hoek Loungeset Jive Rock high dining
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Specificaties: Set bestaat uit: Hoekbank ...
€ 1.619,00
1 uitvoering
Hoek Loungeset Jive Rock high dining Express
Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties: Set bestaat uit: Bank 2 ...
€ 1.839,00
1 uitvoering
Loungeset Jive Rock high dining
Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties: Set bestaat uit: Bank 2 ...
€ 1.839,00
1 uitvoering
Loungeset Jive Rock high dining Express

Op zoek naar een dining loungeset

Wil jij op een van de meest comfortabele manieren lekker in de tuin dineren? Dan is de dining loungeset voor jou de oplossing. Een dining loungeset is speciaal ontwikkeld voor een ultiem diner ervaring. Een dining loungeset is veelal net wat hoger dan een reguliere loungeset, dit maakt hen echter niet minder comfortabel. Door dat een loungeset en een tuinset zijn gecombineerd, is een dingingset het beste van twee werelden. Ook een dining set is in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Zo beschikken wij over kleine varianten die zitplek bieden voor vier personen, maar er zijn ook verschillende sets waar je zelfs met wel acht tot tien mensen aan kunt gaan zitten!

Materiaal van een dinging loungeset

Een dining loungeset wordt veelal uit dezelfde materialen ontwikkeld als een regulier loungeset. Het aluminium frame zorgt voor een stevige constructie. Dit frame is net als het gewoven wicker bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Ook kent zowel aluminium als wicker een ontzettend lange levensduur. Dat komt omdat dit materiaal minder vatbaar is voor UV-straling en de regen. Wij raden echter wel aan om de kussens te beschermen. Deze kunnen met name bij een felle zon wel gaan verkleuren. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een dining loungeset is daarbij verkrijgbaar in verschillende soorten wicker. Voor iedereen is er wel een gepaste dining loungeset terug te vinden. Maak het wicker eens in het jaar even schoon met een borstel en een sopje zonder bijtend schoonmaakmiddel en je kunt heel de zomer genieten van een heerlijke zitplek!

Meer weten over een dining loungeset?

Heb jij een prachtig dining loungeset gezien of heb je juist moeite met het kiezen van een van onze sets? Neem dan even contact op met een van onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen jou voorzien van aanvullende informatie om de juiste beslissing te kunnen nemen. Wil je tips of advies? Raadpleeg dan snel even onze contactpagina!