Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De is geschikt om grotere voorwerpen in te ...
€ 499,00
1 uitvoering
Westerwald houten tuinkast
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De is geschikt om grotere voorwerpen in te ...
€ 499,00
1 uitvoering
Westerwald houten tuinkast Express

Ben jij op zoek naar een tuinschuur?

Een tuinschuur is niet alleen een prachtig element voor in de tuin, het is ook nog een uitermate functioneel geheel. De wens die men heeft bij een tuinschuur is erg divers. Een tuinschuur kun je daarom op verschillende manieren goed gebruiken. Zo kan een tuischuur dienen als opslag maar je #### er ook een heerlijke plek van maken om lekker in te genieten. Tuinschuren komen in allerlei soorten, maten en combinaties. Zo beschikken wij over kleine schuurtjes maar ook over erg grote tuinschuren waarin je veel meubelen, gereedschappen, fietsen, containers of barbecues in op #### slaan. Over het algemeen kun je een tuinschuur ook goed combineren met een overkapping. Met een tuinschuur of overkapping kun je heerlijk genieten van een verkoelende of juist lekker warme zitplek in de tuin!

Het kiezen van een tuinschuur

Iedereen heeft natuurlijk een geheel eigen smaak, daarnaast zijn er natuurlijk nog een aantal andere factoren die bepalen wat voor tuinschuur het best in jouw tuin past. De stijl van het huis en de voorkeur voor een bepaald materiaal tuinschuur zijn in veel gevallen ook leidend. Wij beschikken over diversen soorten tuinschuren die elke zo hun eigen uitstaling bieden. De kwaliteit van een tuinschuur is over het algemeen vrij hoogstaand. Toch vereist een metalen tuinschuur minder onderhout dan een houten variant. Er zijn echter diversen materialen die ervoor kunnen zorgen dat je een tuinschuur goed #### onderhouden!

Meer weten over een tuinschuur?

Een tuinhuis is bij ons verkrijgbaar in een gemakkelijk bouw pakket. Hierdoor ben je zeker van een kwalitatief hoogwaardige en stevige constructie in de tuin. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een geschikt tuinhuis te vinden voor jouw tuin. Bij vragen over het hout, de constructie, afmetingen of verdere mogelijkheden kun je contact opnemen middelde de gegevens op onze contactpagina! Wij staan klaar om een gepast advies te geven over een tuinberging naar keuze!