Jouw Groene Wereld Online

Welkom in de dynamische wereld van Tuinexpress, waar groen en groei hand in hand gaan! Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij ons ontwikkeld tot een bloeiend online tuincentrum. Met een indrukwekkende catalogus van meer dan 10.000 unieke items voor huis en tuin, zijn we niet zomaar een webshop; we zijn een groene oase op het internet. Ons hart klopt in Nieuwkuijk, Noord-Brabant, waar ons eigen magazijn en afhaalcentrum de basis vormen voor snelle en efficiënte leveringen.

Een groene toekomst met tuinexpress

Bij Tuinexpress draait alles om expertise en service. Met meer dan 30 jaar ervaring in de tuinbranche, bieden wij niet alleen producten, maar ook professioneel, persoonlijk advies. Ons doel? Het grootste tuincentrum van de Benelux worden! Elke dag zetten we ons met volle overgave in om dit te bereiken.

Onze bedrijfscultuur: jong, energiek en groen

Tuinexpress bruist van de jeugdige energie en ambitie. In onze informele en vriendelijke werkomgeving streven we elke dag naar onze doelen. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling, of je nu een werknemer of stagiair bent. Innovatie en initiatief worden bij ons gevierd! Met onze gedeelde passie voor tuinieren, vormen we een hecht team dat altijd klaarstaat om onze klanten te ondersteunen.

Groei met ons mee!

Onze groei kent geen grenzen en daarom zijn we altijd op zoek naar frisse talenten die ons team willen versterken. Heb je een hart voor groen en bruist je van energie? Zie jij jezelf al bloeien bij Tuinexpress? Aarzel dan niet en stuur je open sollicitatie naar info@tuinexpress.nl. Sluit je aan bij onze groene missie en laten we samen groeien!