Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Hulpmiddel bij het recht afsteken van ...
€ 23,95
1 uitvoering
Tuintouw 45 meter op klos
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Hulpmiddel bij het recht afsteken van ...
€ 23,95
1 uitvoering
Tuintouw 45 meter op klos Talen Tools
Levertijd: niet leverbaar
Het scherpe mes van de kantensnijder RB-M snijdt ...
€ 69,99
1 uitvoering
Kantensnijder modulair tuingereedschap
Levertijd: niet leverbaar
Het scherpe mes van de kantensnijder RB-M snijdt ...
€ 69,99
1 uitvoering
Kantensnijder modulair tuingereedschap WOLF Garten

Ben je op zoek naar een grasgraskantensnijder?

Bij een strak gemaaid gazon hoort natuurlijk ook een strakke afwerking. De randen van het gazon kun je over het algemeen moeilijk maaien met behulp van een normale grasmaaier. Een graskantensnijder kan je hier goed van dienst zijn. Een graskantensnijder is ideaal voor iedereen die graag over een recht afgesneden grasrand wil beschikken. Met een graskantensnijder kun je gemakkelijk de randen van je gazon aflopen en deze kort afsnijden. Een graskantensnijder is in diversen modellen te verkrijgen. Zo beschikken wij over een handmatige maar ook over elektrische graskantsnijders. Daarnaast heb je een trimmer die de zijkanten als het ware weg trimt, maar er zijn ook kantsnijders die juist echt een zijkant van het gazon weg snijden.

Een trimmer of graskantensnijder

Afhankelijk van het gazon en het type bestrating kun je een keuze maken tot een gepaste graskantensnijder. Wanneer je bijvoorbeeld een stuk bestrating hebt die wat dieper onder de een stukje van het gazon terecht is gekomen, kun je het beste kiezen voor een graskantensnijder. Met de snijder zal je een stuk van het gazon weg kunnen halen. Zo verwijder je niet alleen het gras zelf maar ook een stukje grond dat hieronder ligt. Het is mogelijk om middels de graskantensnijder dus een stuk gemakkelijker en sneller bij het verborgen stuk bestrating te komen, terwijl je de randen ook nog eens zeer strak afgewerkt! Wanneer je enkel wat wildgroei aan grassen wilt voorkomen, dan kun je het beste kiezen voor een trimmer die de zijkanten netjes en strak kortwiekt.

Elektrische graskantensnijder

Beschik je over een groot gazon, dan kun je het best kiezen voor een elektrische graskantensnijder. Echter zal je in een grote tuin rekening moeten houden met de hoeveelheid stroompunten waaraan je het apparaat kunt koppelen. Een handmatige graskantensnijder jan in dit geval de oplossing bieden. Voor wat meer snelheid in het kortwieken van je terras met een handmatige graskantensnijder, kun je het beste kiezen voor een variant met wiel. De handmatige varianten zonder wiel zal je vrij precies moeten plaatsen waardoor je wat meer tijd kwijt bent aan het netjes afwerken van je gazon!
  Graag nog meer informatie over een graskantensnijder? Voor meer informatie over een graskantensnijder kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te voorzien van een gepast advies. Wil je verder worden geholpen? Bekijk dan snel onze contactpagina! Wij helpen je graag verder met al jouw vragen over een graskantensnijder!
Gerelateerde artikels