Privacyverklaring

Wanneer u op onze website Tuinexpres.nl een bestelling plaatst, vragen wij u om een aantal persoonsgegevens in te voeren. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij uw gegevens zorgvuldig en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarvoor we uw gegevens gebruiken. Tuinexpress.nl VOF is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 16 februari 2016.

1. Manier van verwerking van gegevens en doel

Eenieder kan kiezen om een aankoop te doen als gast of om zich bij ons te registreren. Bij registratie wordt een account voor u aangemaakt. Met het oog op de verwerking van uw bestelling bewaren we de persoonsgegevens die door u werden opgegeven.

Volgende persoonsgegevens worden gevraagd en worden door ons verwerkt:

  • geslacht
  • voornaam, achternaam
  • adres
  • e-mailadres

2. Beveiliging van persoonsgegevens

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot onder andere uw persoonsgegevens. Daarom gebruiken we beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie die wordt uitgewisseld tussen u en onze website wordt afgeschermd.

3. E-mails en nieuwsbrief

Wanneer u inlogt op onze site of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig is voor de volledige beantwoording van uw aanvraag of e-mail.

Indien u zich hiervoor inschrijft, zult u periodiek een nieuwsbrief ontvangen.

Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief.

4. Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van die websites gebruik te maken.

5. Wijzigingen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. We raden u daarom aan deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

6. Inzage en wijzigen van uw gegevens

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u ten alle tijde richten aan info@tuinexpress.nl.

of per post aan:
Tuinexpress.nl VOF
Middelweg 67
5253 CE Nieuwkuijk
KvK : 17281922

7. Klarna Factuur - Betaal binnen 14 dagen

Achteraf betalen met Klarna Factuur
Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Voor meer informatie klik hier

8. Klarna Account - Betaal in termijnen

de betaalmethode waarbij u zelf bepaalt hoeveel u per maand betaalt! Maar Klarna Account is veel meer dan dat. Zo krijgt u eerst de aankopen thuis gestuurd en hoeft u daarna pas te betalen. Bovendien worden al uw aankopen gecombineerd op één overzichtelijke factuur. Dit geldt natuurlijk voor alle webwinkels waar u winkelt met uw Klarna Account. U krijgt dus slechts één factuur, ongeacht het aantal aankopen.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Voor meer informatie klik hier