Alles voor een groene zaak

Op deze pagina vind je terug:
Bestellen van grote aantallen
BTW-Factuur

Bestellen van grote aantallen

Het is mogelijk om artikelen in grote aantallen bij Tuinexpress te bestellen. Naast vermelde staffelkortingen is het voor sommige artikelen mogelijk om een offerte op te vragen. Je doet dit eenvoudig met behulp van het invulformulier dat is vermeld op de pagina van het betreffende artikel. Je kunt het uitklapmenu terugvinden bij de productinformatie onder de afbeeldingen. Hierin wordt tevens duidelijk vanaf welke aantallen het mogelijk is om een offerte op te vragen. Alle aanvragen onder het minimale aantal worden niet in behandeling genomen. Wil je een offerte aanvragen voor verschillende artikelen? Maak dan gebruik van ons contactformulier, wij kijken in dit geval wat er mogelijk is wanneer je verschillende producten combineert.

> Vraag een offerte aan voor verschillende artikelen

BTW-Factuur

BTW-Factuur ontvangen?

De pakbon die wij bij de bestelling toevoegen dient als bestelbon en BTW-factuur. Heb je de factuur gemist of wil je een digitale versie ontvangen? Dat kan, in jouw account kun je al jouw facturen makkelijk downloaden. Heb je nog geen account maar wel een bestelling geplaatst? Neem in dit geval contact op met de klantenservice. Wanneer je jouw bestelnummer bij de hand hebt, dan kunnen zij jou van een digitale factuur voorzien!

Geen BTW-nummer vermeld?

Staat het BTW-Nummer van jouw firma nog niet op de factuur, dan kunnen wij deze nadien nog toevoegen waarna wij de bestelling toemailen. Je kunt in dit geval contact opnemen met de klantenservice.

Internationale BTW-Factuur

Wij rekenen standaard het betreffende BTW-tarief tijdens het plaatsen van een bestelling. Wil jij een zakelijke bestelling plaatsen onder een buitenlands factuuradres? Wij vernemen dit graag voordat je de bestelling plaatst. Het is dan voor ons mogelijk om de BTW uit de factuur te verwijderen. Dit kan niet meer op het moment dat de bestelling in onze boekhouding is verwerkt. Wij hebben in dit geval een geldig BTW-Nummer van jouw firma nodig.

Verkoop via partners van Tuinexpress

Wens jij een BTW-factuur van jouw bestelling te ontvangen maar heb je een bestelling geplaatst via een van onze partners? Omdat Tuinexpress in dit geval niet de verkopende partij is dient de BTW-factuur op te worden gevraagd bij een van onze partners. Lukt het jou niet om contact te leggen met een van onze partners? Neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen jou graag verder!

Aanlevering digitale factuur

Houd er rekening mee dat wij de factuur zullen verzenden naar zowel de besteller als de hoofdgebruiker van een account. Als deze twee personen hetzelfde e-mailadres delen, dan kun je mogelijk twee identieke e-mails ontvangen.