Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Verlicht 's avonds uw tuin met deze 12 volt ...
€ 29,95
1 uitvoering
Schemerschakelaar 12 volt
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Verlicht 's avonds uw tuin met deze 12 volt ...
€ 29,95
1 uitvoering
Schemerschakelaar 12 volt Konstsmide
Levertijd: niet leverbaar
Specificaties: Afmeting: 5x23.3cm ...
€ 19,95
1 uitvoering
Dag en nacht sensor voor 12 volt tuinverlichting
Levertijd: niet leverbaar
Specificaties: Afmeting: 5x23.3cm ...
€ 19,95
1 uitvoering
Dag en nacht sensor voor 12 volt tuinverlichting Express

Bespaar op jouw stroomrekening met een lichtsensor!

Een lamp in de tuin is natuurlijk belangrijk, echter is de manier waarop buitenverlichting aan gaat misschien nog wel veel belangrijker. Door veel mensen wordt er vaak een hoop stroom verspilt omdat een lamp onnodig staat te branden. Om hier een oplossing op te bieden, kun je gebruik maken van een lichtsensor. Een lichtsensor is gemakkelijk in te bouwen, maar bij sommige lampen zit er al een lichtsensor ingebouwd. Er zijn verschillende soorten sensoren die ervoor kunnen zorgen dat een lamp aan of uit gaat.

Een lichtsensor op basis van schemer

Zo heb je een lichtsensor die rekening houdt met schemer en een sensor die rekening houdt met beweging. Afhankelijk van de plek waar je de lamp ophangt kan het dus verstandig zijn om voor een bepaald type lichtsensor te kiezen.

Het monteren van een lichtsenor of lamp

Het ophangen van de lampen met lichtsensor is vaak niet heel lastig, echter verschilt dit natuurlijk wel tussen een lamp op batterijen en een lamp die aangesloten moet worden op het netstroom. Houdt altijd goed rekening met de instructies zodat de lamp ook netjes gemonteerd wordt en kan worden afgewerkt. Kom je er even niet uit, dan kunt u altijd eventjes contact met ons opnemen.

Lichtsensor vervangen

Bij een lamp met ingebouwde lichtsensor is het vaak lastig om onderdelen te vervangen.
Het lampje zal echter vaak geen probleem zijn. Wanneer je een losse lichtsensor aansluit op een bestaande lamp is dit vaak een stuk gemakkelijker. Dat komt omdat de lamp en lichtsensor in dit geval bestaan uit losse elementen die je gewoon kunt vervangen voor een nieuwe variant.

Op de juiste momenten licht in de tuin

Een lichtsensor bied je dus op de juiste momenten het licht dat je nodig hebt. Vaak kun je de sensoren gemakkelijk zelf nog een stukje beter afstemmen op het weer of de omgeving.
Zo kun je ook wanneer het donker wordt lekker blijven genieten van een heerlijke tuin, zonder dat je eerst opzoek moet gaan naar de juiste schakelaar voor een bepaalde lamp.
  Hulpnodig bij het kiezen of monteren van een lichtsensor? Wil je graag een lamp of lichtsensor monteren maar kom je er even niet uit, of wil je graag wat meer informatie over een bepaald type lichtsensor? Dan helpen wij jou graag verder met het zoeken naar een nieuwe lichtsensor. Voor meer informatie kun je ons het best een bericht sturen met behulp van de gegevens op onze contactpagina!