Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze traditionele verbrandingsoven van verzinkt ...
€ 59,95
1 uitvoering
Traditionele verbrandingsoven voor tuinafval
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze traditionele verbrandingsoven van verzinkt ...
€ 59,95
1 uitvoering
Traditionele verbrandingsoven voor tuinafval Nature
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze robuuste verbrandingsoven van verzinkt staal ...
€ 47,95
1 uitvoering
Tuinafval verbrandingsoven verzink
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze robuuste verbrandingsoven van verzinkt staal ...
€ 47,95
1 uitvoering
Tuinafval verbrandingsoven verzink Nature

Heb jij veel tuinafval dat je wilt verbranden?

Beschik jij over veel overtollig tuinafval? Dan wil je hier natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf! Een van de middelen om snel van jouw tuinafval af te komen, is door deze te verbranden. Het verbranden van jouw tuinafval kan gemakkelijk met behulp van een verbrandingsoven. Een verbrandingsoven is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier te kunnen stoken. In een verbrandingsoven kun je onder andere nat als droog materiaal prima opstoken. Denk hierbij aan gevallen bladeren, onkruid of snoeihout. Je zou het misschien niet zeggen, maar het as kun je na het verbranden hergebruiken voor in eigen tuin!

As van een verbrandingsoven

Nadat je jouw tuinafval hebt verband blijft er natuurlijk as over. Wat veel mensen echter niet weten is dat dit as een goede voeding kan zijn voor jouw tuin. Het as is namelijk rijk aan kalium en magnesium welke gebruikt kan worden voor jouw moestuin, hagen, planten en bloemen. Het houtas zal ook de kleur-, bloem-, en knolvorming van jouw planten stimuleren. Slakken zullen verjaagd worden door het houtas en ook onkruid zal worden tegengegaan. Tuinafval verbranden met de verbrandingsoven is voor iedereen een aanrader!

Veilig tuinafval verbranden

Om tuinafval op een veilige manier te verbranden raden wij een verbrandingsoven aan. De verbrandingsoven is speciaal ontwikkeld om tuinafval te verbranden en biedt daarbij de meeste veiligheid. Deze verbrandingsovens zijn voorzien van ventilatieopeningen welke zorgen voor een constante zuurstoftoevoer waardoor een optimale en snelle verbranding plaatsvindt. Met een verbrandingsoven van Tuinexpress.nl kun je eenvoudig tuinafval verbranden. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan snel even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou wellicht het juiste artikel aanraden of wat extra informatie voor jou opvragen. Je kunt hun gemakkelijk bereiken met behulp van onze contactpagina! Tip: Wil jij van jouw tuinafval af? Bekijk snel ons gehele assortiment om jouw tuin helemaal netjes te maken!