Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: Hoogte: 85 ...
€ 43,95
1 uitvoering
Kunstplant Philodendron M hanger
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: Hoogte: 85 ...
€ 43,95
1 uitvoering
Kunstplant Philodendron M hanger Plantenwinkel.nl
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: Hoogte: 150 ...
€ 169,95
1 uitvoering
Kunstplant Varen hanger
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: Hoogte: 150 ...
€ 169,95
1 uitvoering
Kunstplant Varen hanger Plantenwinkel.nl

Ben je op zoek naar een kunst hangplant?

Hangplanten komen overal op de wereld voor, ze zijn er in verschillende varianten. Ben je op zoek naar een prachtige hangplant? Hangplanten worden steeds populairder. Dat komt omdat je hangplanten op veel plekken in huis op kunt hangen of neer kunt zetten. Bij het plaatsen van een hangplant moest je echter toch rekening houden met een aantal aspecten. Met een kunst hangplant zijn de mogelijkheden echter eindeloos. Plaats een kunst hangplant in een mand of op de kast en laat deze sierlijk naar beneden hangen, daarbij zijn ook kunsthangplanten in veel verschillende varianten te verkrijgen. Ben jij benieuwd naar een kunst hangplant? Neem gauw en kijkje binnen ons assortiment of lees nog even verder.

Oorsprong van de hangplant

Omdat je een hangplant in veel verschillende klimaten tegen kunt komen, beschikt dit type plant dus niet over een specifieke afkomst. Een hangplant komt natuurlijk wel wat vaker voor in gebieden waar zij de mogelijkheid hebben om ook naar beneden te kunnen groeien. Sommige hangplanten daarentegen kunnen ook over de grond verder groeien. Een kunst hangplant zal niet groeien en daarmee continu dezelfde uitstraling aan jouw kamer bieden. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een prachtige varen of een Philodendron. Bekijk snel of er ook voor jou een geschikte kunst hangplant tussen zit!

Voordelen van een kunst hangplant

Een kunststof hangplant biedt diversen voordelen ten opzichte van een normale plant. Omdat een hangplant vaak wat hoger weg wordt gezet, kan het natuurlijk voorkomen dat je hier wat minder makkelijk bij kunt. Een kunst hangplant hoef jij gelukkig geen water te geven. Wij raden aan om deze wel eens in de maand een keer schoon te maken. Het schoonmaken kan gemakkelijk met behulp van water! Dat komt omdat een kunst hangplant natuurlijk wel wat stof op kan vangen. Verder heb je eindeloos veel mogelijkheden, je bent bijvoorbeeld niet beperkt aan de stand- of hangplaats van jouw kunst hangplant!

Accessoires voor een kunst hangplant

Ook voor een kunst hangplant zijn veel verschillende accessoires beschikbaar. Een kunst hangplant kun je in een prachtige plantenpot neerzetten, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze met pot en al op te bergen. Benieuwd naar alle accessoires voor jouw plantenpot? Neem gauw een kijkje binnen ons assortiment en laat je inspireren!

Kunst hangplant kopen?

Heb jij binnen onze webshop een prachtige kunst hangplant gezien, maar ontbreekt er naar jouw idee nog wat informatie over het artikel? Dan kun je voor al jouw vragen gemakkelijk bij een van onze klantenservice medewerkers terecht. Zij helpen jou graag verder bij het uitkiezen van een geschikte kunst hangplant. Daarbij zoeken zij natuurlijk graag het een en ander voor jou uit! Wil jij in contact komen staan met een van onze collega’s? Neem dan snel even contact op met behulp van onze contactpagina!