Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klimwand van geimpregneerd grenen voorzien van ...
€ 99,95
1 uitvoering
Klimwand met klimtouw
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klimwand van geimpregneerd grenen voorzien van ...
€ 99,95
1 uitvoering
Klimwand met klimtouw Express
Levertijd: niet leverbaar
Klimwand van geimpregneerd grenen voorzien van ...
€ 139,95
1 uitvoering
Klimwand met klimelementen
Levertijd: niet leverbaar
Klimwand van geimpregneerd grenen voorzien van ...
€ 139,95
1 uitvoering
Klimwand met klimelementen Express

Ben jij op zoek naar een klimwand?

Zorg voor klimplezier in de tuin met een mooie klimwand. Met een klimwand kunnen de kinderen weer lekker buiten op avontuur. Een ander voordeel is dat je kinderen lekker in eigen tuin kunnen spelen. Tijdens het spelen verbeteren jouw kinderen hun motoriek, maar ook hun weerstand. Dit is belangrijk voor een gezonde groei! Ze worden tijdens het spelen met de speelwand ook nog is sterker en creatiever tijdens het vinden van de juiste weg naar boven. In de loop van de tijd zal je zien dat ze op steeds een andere manier de klimwand omhoog klimmen. Tip: je kunt een klimwand ook aan een speeltoestel monteren!

Soorten klimwanden

Er zijn verschillende soorten klimwanden beschikbaar binnen ons assortiment. De klimwanden hebben in overeenstemming dat ze gemakkelijk zijn te bevestigen tegen een klimtoestel of muur. Ook worden al onze klimwanden geleverd in een bouwpakket. Het verschil zit op de klimwand. Zo bieden wij klimwanden aan met klimelementen en klimwanden met een klimtouw. Na een tijdje kun je de klimelement volgorde aanpassen of er een aantal weglaten. Zo gaan de kinderen zich niet aan een klimwand vervelen.

Materiaal klimwand

Een klimwand dat door ons aan wordt geboden beschikt over een hoogwaardige kwaliteit hout. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de veiligheid van de kinderen voorop staat. De houtsoort is geïmpregneerd grenen hout. Dankzij dit materiaal is een klimwand erg weerbestendig. Het geïmpregneerd hout zorgt er ook voor dat de klimwand jarenlang mee zal blijven gaan. Een klimwand komt overigens met bouwtekening en bevestigingsmateriaal waardoor het monteren een appeltje eitje wordt.

Meer informatie over ongediertebestrijding?

Heb je nog meer vragen over een klimwand voor in de tuin, maar kon je het niet terug vinden in dit artikel? Niet getreurd want wij helpen jou graag bij het oplossen van je problemen of vragen m.b.t. een klimwand. Om een zo goed mogelijk antwoord te verkrijgen, kun je het best een mail sturen. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze contactpagina!