Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Al heeft u nog zo'n mooie barbecue; ...
€ 15,26
1 uitvoering
Patton tang
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Al heeft u nog zo'n mooie barbecue; ...
€ 15,26
1 uitvoering
Patton tang Patton

BBQ tang; de optimale tool tijdens het barbecueën!

Ben je op zoek naar een handig stuk gereedschap waarmee je al jouw etenswaren op de barbecue gemakkelijk om #### draaien, op #### pakken of even #### checken? Dan is een tang de barbecuetool die niet kan ontbreken. De BBQ tang is een veilige en zeer gemakkelijke oplossing tijdens het grillen van verschillende stukken, groenten, vlees of vis. Met behulp van een BBQ tang kun je echter ook gemakkelijk de houtskool of briketten in de BBQ gemakkelijk verplaatsen. Ben je benieuwd naar ons diverse aanbod met BBQ tangen? Neem dan snel een kijkje binnen het assortiment, er zit wellicht een geschikte variant BBQ tang voor jou bij!

Kies jouw BBQ tang

Een BBQ tang kun je natuurlijk in een aantal verschillende varianten verkrijgen. Toch wordt er veelal gekozen voor een RVS BBQ tang. Een BBQ tang wordt over het algemeen echter voorzien van een speciaal anti slip handvat. Met behulp van dit handvat heb je een optimale grip, daarnaast zal je geen last hebben van het metaal dat heet wordt door de warmte van de BBQ. Een andere gemakkelijke variant BBQ tang, is de gene die op een schaar lijkt. De uiteindes zijn echter voorzien van grijpers. Met behulp van de grijpers kun je vlees, vis of groenten gemakkelijk vastpakken. Voel je een echte BBQ professional door gebruik te maken van een BBQ tang en ander gereedschap.

Voordelen van een BBQ tang

Een BBQ tang biedt jou een van de gemakkelijkste handelingen voor het draaien van al het etenswaar op jouw BBQ. Je pakt vlees gemakkelijk op en #### er zelfs jouw BBQ voor en na het grillen mee schoonmaken. Een BBQ tang biedt dus aanzienlijk veel uitwegen en oplossingen tijdens het barbecueën. Met een BBQ tang voorkom je verder natuurlijk dat je zelf niet aan het etenswaar hoeft te zitten. Dit is niet alleen veiliger maar ook hygiënischer.

Meer vragen over BBQ tangen?

Barbecueën brengt vrienden en familie bij elkaar. Jij wilt natuurlijk genieten van de beste barbecue beleving. Wil je daarom graag wat meer informatie over een BBQ tang, of heb je een vraag waarop je zelf even het antwoord niet weet? Neem dan gerust contact met ons op. Tuinexpress.nl staat voor jou klaar om alle vragen met betrekking tot de BBQ en tang te beantwoorden. Wij denken graag met je mee in de zoektocht naar een gepaste oplossing tijdens het barbecueën. Onze contactgegevens kun je terugvinden op onze contactpagina! Tip: Bekijk ook onze andere BBQ accessoires!