Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Verwijder onkruid uit uw tuin met deze handige ...
€ 9,95
1 uitvoering
Handschrepel
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Verwijder onkruid uit uw tuin met deze handige ...
€ 9,95
1 uitvoering
Handschrepel Talen Tools
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Gesmede handschrepel welke geschikt is voor het ...
€ 39,00
1 uitvoering
Handschrepel van gesmeed staal
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Gesmede handschrepel welke geschikt is voor het ...
€ 39,00
1 uitvoering
Handschrepel van gesmeed staal Talen Tools

Nauwkeurig onkruid uit de tuin verwijderen doe je met een schrepel

Ben je op zoek naar een manier om gemakkelijk oppervlakkig onkruid uit de tuin of borders te verwijderen? Kies dan voor het gebruik van een schrepel. Een schrepel is een klein stuk tuingereedschap waarmee je jouw borders kunt wieden of om kunt spitten. Een Schrepel is eigenlijk niet heel veel anders dan een tuinhak. Het verschil tussen deze twee tuingereedschappen zit het hem vooral het handvat en de steel. Zo is een schrepel voorzien van een handvat en een tuinhak van een lange steel. Een tuinhak bied je natuurlijk het voordeel dat je niet hoeft te bukken om het onkruid uit een border te verwijderen, maar soms is een tuinhak te groot om tussen alle planten te komen. Wanneer jouw planten dicht op elkaar staan wil je natuurlijk voorzichtig te werk gaan met het spitten of wieden van de bodem. Met een schrepel kom je net wat gemakkelijker tussen de planten zodat je alles netjes kunt wieden.

De juiste afmeting schrepel

Een schrepel is vaak niet enkel beschikbaar in een specifieke afmeting. Zo beschikken wij over schrepels met de vorm van een halve maan maar ook over schrepels met een puntige vorm. Afhankelijk van de breedte van je borders en het feit hoe dicht jouw planten op elkaar staan kun je dus bepalen welk type schrepel jij het best kunt gebruiken. Let op: een schrepel heeft natuurlijk een scherpe rand aan de voorkant waarmee het gemakkelijker wordt om onkruid uit de grond te verwijderen. Wij raden daarom altijd aan om voorzichtig te werk te gaan. Zo ben je er zeker van dat je geen planten beschadigd bij het wieden van jouw tuin.

Een schrepel als modulair gereedschap

Wil je niet al te veel gereedschappen opbergen maar wil je wel gebruik kunnen maken van zowel een schrepel als een tuinhak. Kies dan modulair gereedschap. Wij beschikken over verschillend modulair gereedschap dat zowel aan een steel als handvat kan worden gekoppeld. Zo kun je in een mum van tijd jouw tuinhak veranderen in een handige schrepel. Naast het gebruik van een schrepel kun met modulair gereedschap ook gemakkelijk een schoffel, hark, tuinhark, onkruidsteker, etc maken.

Graag nog wat meer te weten komen over een schrepel?

Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen je meer vertellen over ons grote assortiment met schrepels. Ook wanneer je op zoek bent naar modulair gereedschap kunnen wij jou wellicht verder helpen. Voor al jouw (aan)vragen met betrekking tot een schrepel kun je gemakkelijk terecht op onze contactpagina!