Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze ronde tuinzeef is gemaakt van verzinkt ...
€ 18,49
2 uitvoeringen
Tuinzeef
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Deze ronde tuinzeef is gemaakt van verzinkt ...
€ 18,49
2 uitvoeringen
Tuinzeef Nature
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Handige grondzeef met 2 verwisselbare netten. ...
€ 26,95
1 uitvoering
Grondzeef met 2 netten
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Handige grondzeef met 2 verwisselbare netten. ...
€ 26,95
1 uitvoering
Grondzeef met 2 netten ACD

Ben je op zoek naar een grondzeef?

Om bepaalde materialen uit de grond te kunnen filteren kun je gebruik maken van een grondzeef. Een grondzeef is niet alleen handig voor het filteren van grond, maar je kunt er ook jouw compost mee uitfilteren en hij is uiteraard te gebruiken voor het nodige zaaiwerk. Bij het kiezen van een grondzeef is het verstandig om rekening te houden met mazen. De mazen kunnen bepalend zijn voor de mogelijkheden die een grondzeef kan bieden. In veel gevallen worden er verschillende roosters met een grondzeef meegeleverd. Afhankelijk van het zeefwerk dat je uit wilt gaan voeren kun je kiezen voor het gebruik van een bepaald rooster, ook is het mogelijk om verschillende roosters met elkaar te combineren. Bekijk snel de grondzeven die wij binnen ons assortiment tot beschikking hebben of lees even verder voor wat meer informatie.

Materialen van een grondzeef

Een grondzeef wordt veelal ontwikkeld uit metaal en kunststof. Beide materialen zijn uitermate stevig en bestendig tegen vocht en zullen niet zomaar aan worden gedaan door vuiligheden. Na gebruik van de grondzeef kun je deze gemakkelijk schoonmaken en opbergen. De stevige materialen maken het mogelijk om grote hoeveelheden grond aan een stuk te zeven, je kunt dus lekker snel tewerk gaan! Door het zeven van een stuk grond blijven er natuurlijk bepaalde materialen in het raster over. Gooi deze materialen nooit terug in de tuin, maar gewoon in de prullenbak. Zo kun je voorkomen dat je in de toekomst wellicht extra werk moet verrichten of op een andere manier last krijgt van deze materialen.

Meer weten over de grondzeef?

Een grondzeef zorgt ervoor dat jouw tuin wordt voorzien van een fijne bodem. Binnen ons assortiment bieden wij een divers aantal grondzeven eenieder een uitmuntende kwaliteit bieden. Wil jij een fijne en gemakkelijk bewerkbare bodem in jouw tuin? Neem dan snel even een kijkje binnen ons assortiment. Vragen? Wij helpen jou graag verder met een goed advies over de grondzeef met jouw voorkeur! Je kunt even contact opnemen met onze klantenservice, maar het is ook mogelijk om simpelweg ons contactformulier in te vullen! Je kunt ons bereiken middels de gegevens op onze contactpagina!
Gerelateerde artikels