Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klassiek houten prieel met dakshingles. Prieel ...
€ 1.449,00
1 uitvoering
Prieel Classic 290 cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klassiek houten prieel met dakshingles. Prieel ...
€ 1.449,00
1 uitvoering
Prieel Classic 290 cm Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klassiek houten prieel met dakshingles. Prieel ...
€ 1.599,00
1 uitvoering
Prieel Classic 400 cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Klassiek houten prieel met dakshingles. Prieel ...
€ 1.599,00
1 uitvoering
Prieel Classic 400 cm Express

Geniet van een beschut plekje in de tuin met een prieel

Wil jij een droge plek in de tuin creëren? Een prieel is een sierlijke overkapping die hierbij de oplossing biedt. Een prieel is als het ware een groot tuinhuis dat voor de helft open is. Op die manier heb jij de mogelijk om heerlijk beschut en droog te zitten, maar ook om prettig van de tuin te genieten. Door een loungeset onder een prieel te plaatsen kun je deze gemakkelijk het gehele jaar door laten staan. Een loungeset of tuinset is onder het prieel namelijk optimaal beschermd. Dit kan de levensduur van deze tuinmeubelen dus aanzienlijk verlengen! Ook heb je de mogelijkheid om een warm plekje onder de een prieel te maken. Een prieel kan namelijk de mogelijkheid bieden om verwarmer op te hangen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om droog onder een dekentje te gaan liggen. Met een prieel heb je de mogelijkheid om gedurende alle weersomstandigheden lekker van de tuin te kunnen genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan uiteraard gauw even een kijkje binnen ons assortiment.

Een prieel van hoogwaardige kwaliteit

Of de zon nu schijnt, het hard regent of het buiten alweer wat kouder wordt, een prieel biedt jou de nodige beschutting en de mogelijkheid om het gehele jaar door lekker van de tuin te genieten. Er zijn verschillende designs van een prieel binnen onze webshop beschikbaar. Bij de keuze naar een prieel, kun je er bij ons zeker van zijn dat deze over een gekeurde kwaliteit beschikt. Zo is een prieel bij ons over het algemeen voorzien van een CE keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het artikel uitvoerig is getest op verschillende risico’s die het kan hebben. Bij het kiezen van een aantal verschillende materialen is het handig om rekening te houden met de uitstraling die het jouw huis kan bieden. Een prieel wordt het vaakst ontwikkeld uit hout, toch zijn er ook metalen varianten beschikbaar. Een houten prieel past over het algemeen in iedere tuin, daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid om het hout indien gewenst nog te voorzien van een andere kleur. Naast hout zijn er veelal ook metalen varianten beschikbaar.

Het gebruikte materiaal voor een prieel

Wanneer je kiest voor een prieel van hout, dan kun je het best kiezen voor een variant die is voorzien van een beschermende laag. Een houten prieel binnen ons assortiment beschikt over het algemeen over deze laag. De laag zorgt ervoor dat het hout is beschermd tegen verschillende weersomstandigheden en daardoor een stuk langer mee kan gaan. Ook zal het hout veel langer een mooie kleur behouden. Een metalen prieel is meestal ontwikkeld uit aluminium of rvs. Deze materialen zijn vrijwel onderhoudsarm. Ieder prieel biedt zo zijn eigen uitstraling die voor een bepaalde sfeer in de tuin kunnen zorgen.

Een prieel gespot dat voldoet aan jouw wensen?

Wanneer je een prachtig prieel in ons assortiment hebt gespot, is het natuurlijk te alle tijden mogelijk om de nodige vragen aan ons te stellen. Wij staan klaar om je meer inhoudelijke informatie te bieden of om je mogelijk te ondersteunen door wat dingen m.b.t. het artikel voor je uit te zoeken. Een prachtig prieel gezien? Neem snel contact met ons op middels de contactpagina!