Maak van jouw dag, een groene dag!

Op deze pagina vind je terug:
Missie
Visie
Perspectief

Missie

Bij Tuinexpress hebben we de missie om de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren door middel van het aanbieden van hoogwaardige, duurzame en betaalbare tuinproducten. We geloven dat het hebben van een mooie en gezonde buitenruimte een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van mensen. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn aankoop en de ervaring die hij heeft gehad met ons bedrijf.

Daarnaast geloven we ook in onze verantwoordelijkheid als bedrijf om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. We werken hard aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk door middel van duurzame productie, verpakking en logistiek. We willen onze klanten laten zien dat het mogelijk is om een mooie tuin te hebben zonder de natuur te schaden.

Visie

Onze visie is om de toonaangevende online tuinwinkel van Nederland te worden. We willen onze klanten een breed assortiment aan tuinproducten aanbieden, variërend van planten en bloemen tot tuinmeubelen en gereedschap, en hen voorzien van deskundig advies om hun tuin naar wens in te richten. Maar we willen ook meer dan alleen een winkel zijn. We willen een community bouwen van tuinliefhebbers en verkooppartners die elkaar inspireren en ondersteunen bij het creëren van een mooie en duurzame buitenruimte.

We streven ernaar om een duurzaam bedrijf te zijn dat zich inzet voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. We geloven dat bedrijven een belangrijke rol hebben in het creëren van een duurzame en rechtvaardige samenleving en we willen ons steentje bijdragen aan deze missie.

Perspectief

Ons perspectief is om een betrouwbare en toegankelijke partner te zijn voor alle tuinliefhebbers in Nederland, maar ook daarbuiten. We willen ons blijven ontwikkelen en verbeteren door te luisteren naar de feedback van onze klanten en ons aan te passen aan veranderende trends en behoeften in de tuinmarkt.

Maar we willen ook een maatschappelijke rol spelen. We willen bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allemaal door het promoten van duurzaamheid en milieubewustzijn bij onze klanten en medewerkers. We willen onze klanten inspireren om op een verantwoorde manier om te gaan met hun tuin en buitenruimte en willen onze medewerkers aanmoedigen om bewuster te leven en te werken.

Als bedrijf willen we ook bijdragen aan de lokale gemeenschappen waarin we opereren. We willen samenwerken met lokale ondernemers en organisaties om een duurzame en gezonde omgeving te creëren voor iedereen.