Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De multi-star fruitplukker "Vario" RG-M ...
€ 21,95
1 uitvoering
Fruitplukker modulair tuingereedschap
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De multi-star fruitplukker "Vario" RG-M ...
€ 21,95
1 uitvoering
Fruitplukker modulair tuingereedschap WOLF Garten

Pluk gemakkelijk al jouw fruit met een fruitplukker!

Ben jij op zoek naar een fruitplukker? Een fruitboom kan natuurlijk zo zijn voordelen hebben door al die lekkere vruchten, maar voor je van al dat heerlijke fruit kunt genieten zal je dat eerst moeten plukken. Het plukken van fruit is tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Je kunt namelijk gebruik maken van een fruitplukker. Door het gebruik van een fruitplukker hoef jij geen trap meer uit de schuur te pakken of gevaarlijke maneuvres uit te halen om al het fruit in een boom te kunnen plukken. Een fruitplukker is een snelle en handige tool waarmee je eenvoudig bij het fruit terecht kunt. Wij beschikken over een aantal verschillende fruitplukkers. Bekijk gauw ons assortiment met de verschillende mogelijkheden om zo snel mogelijk van jouw fruit te kunnen genieten!

Functionaliteit van een fruitplukker!

Zoals eerder besproken is een fruitplukker uitermate gemakkelijk te gebruiken. Je reikt de plukker gemakkelijk naar het fruit dat je wilt plukken waarna je deze gemakkelijk van de boom af kunt duwen. Door de handige zak die veelal onder fruitplukker aanwezig is valt het fruit niet op de grond maar veilig in een zak. Zo kun je lelijke plekken in het fruit voorkomen. Een fruitplukker kan je een hoop tijd besparen omdat je niet meer onhandig met een ladder op en neer hoeft te sjouwen en steeds met een zware mand op een trap moet staan. Een fruitplukker is dus een werk versnellende en een praktisch stuk gereedschap voor de tuin! Beschikt een fruitplukker kun je in hoogte verstellen, zo kun je dus op vrijwel iedere hoogte al het fruit van een boom af plukken!

Benieuwd naar meer informatie over de fruitplukker?

Een fruitplukker is dus een optimale tool waarmee je snel kunt genieten van een heerlijk verfrissend stuk fruit uit eigen kweek. Een fruitplukker is beschikbaar in een aantal varianten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gauw een kijkje in ons assortiment met fruitplukkers. Mocht je een vraag hebben? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice. Dit kun je gemakkelijk doen middels onze contactpagina! Tip: Bekijk ook eens ons gehele assortiment om te kunnen oogsten!