Ontdek de voordelen van samenwerken met Tuinexpress

Ben jij als leverancier van tuinproducten, of als retailer op zoek naar nieuwe kansen?
Bij Tuinexpress heten we nieuwe partners van harte welkom! Lees verder om te ontdekken hoe een samenwerking met ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen, of stuur direct een mail naar info@tuinexpress.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom samenwerken met Tuinexpress?

Bij Tuinexpress geloven we in het bieden van een gevarieerd assortiment aan tuinbenodigdheden en decoraties om aan diverse klantbehoeften en smaken te voldoen. Wij verkopen daarom niet alleen producten uit ons eigen warehouse, maar ook uit warehouses van onze partners. Om aan de veranderende klantbehoeften te kunnen blijven voldoen staan wij daarom te allen tijde open voor een samenwerking met nieuwe merken of retailers. Zelfs wanneer jij nog niet de mogelijkheid hebt om jouw artikelen direct aan de consument te leveren, wij kunnen jou hierbij helpen!

Voordelen van verkopen via Tuinexpress

  • Toegang tot een groot publiek: Door samen te werken met Tuinexpress krijg je toegang tot een aanzienlijk breed publiek. Ons platform trekt een grote verscheidenheid aan tuinliefhebbers en buitenliefhebbers aan, wat betekent dat jouw producten worden gezien door een grotere groep potentiële klanten.
     
  • Versterking van merkbekendheid: Door jouw producten op Tuinexpress te verkopen, vergroot je niet alleen jouw klantenbestand, maar ook de bekendheid van jouw merk. Ons gevestigde platform fungeert als een vertrouwde bron voor tuingerelateerde producten, waardoor jouw merk automatisch wordt geassocieerd met kwaliteit en betrouwbaarheid.
     
  • Nieuwe doelgroep aanspreken: Onze diverse klantenbasis omvat niet alleen ervaren tuiniers, maar ook nieuwkomers die op zoek zijn naar inspiratie en benodigdheden voor hun buitenruimtes. Door jouw producten op Tuinexpress aan te bieden, krijg je de kans om jouw assortiment te presenteren aan een breed scala aan enthousiaste tuinliefhebbers, van beginners tot ervaren professionals. Niet alleen op ons eigen platform, maar ook op onze externe kanalen.
     
  • Omzetgroei door online aanwezigheid: Met de groeiende trend van online winkelen is een sterke online aanwezigheid essentieel voor het stimuleren van verkoop. Door jouw producten op ons platform aan te bieden, profiteer je van onze gevestigde online aanwezigheid en marketinginspanningen, waardoor jouw omzet kan toenemen zonder dat je zelf grote investeringen hoeft te doen in online marketing en promotie. Als leverancier betaal je een vaste fee over de verkoop van jouw producten, wel zo transparant!

Neem contact met ons op

Klinkt dit als een kans waar jij meer over wilt weten? Dan nodigen wij jou uit om contact met ons op te nemen via info@tuinexpress.nl Ons toegewijde team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het ontdekken van de vele voordelen van een samenwerking met Tuinexpress. We kijken ernaar uit om van jou te horen en samen te werken aan het verrijken van de tuinervaring van onze klanten.