Levertijd: 1 - 2 werkdagen
DeliSnacks gedroogde visjes is een ware lekkernij ...
€ 11,95
1 uitvoering
DeliSnacks gedroogde visjes kattensnack
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
DeliSnacks gedroogde visjes is een ware lekkernij ...
€ 11,95
1 uitvoering
DeliSnacks gedroogde visjes kattensnack Delisnacks
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
DeliSnacks gedroogde visjes met kip is een ware ...
€ 10,95
1 uitvoering
Gedroogde visjes met kip kattensnack
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
DeliSnacks gedroogde visjes met kip is een ware ...
€ 10,95
1 uitvoering
Gedroogde visjes met kip kattensnack Beeztees

Ben jij op zoek naar een kattensnack?

Heb jij een prachtige kat of poes in huis? Dan wil je jouw kat natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Een goede voeding is natuurlijk een goede basis. Een kat heeft bepaalde voedingsstoffen nodig om te kunnen overleven. Naast voeding kun je jouw kat voorzien van een gezonde kattensnack. Met behulp van een kattensnack kun jij jouw kat belonen of verwennen, bijvoorbeeld wanneer je ze net een leuk trucje hebt geleerd! Benieuwd naar welke kattensnack jouw kat geweldig zou vinden? Neem snel een kijkje binnen ons assortiment of lees gauw nog even verder!

Verschillende soorten kattensnacks

Een kattensnack kun je natuurlijk in een aantal verschillende varianten verkrijgen. Een kattensnack kan variëren in vleessoort. Zo heb je kattensnacks van kip, lam en daarbij natuurlijk ook van vis. Het vlees is zowel bij kippen- en lamsvlees als bij vis gedroogd. Een kattensnack zonder vlees is natuurlijk ook beschikbaar. Dit type kattensnacks bestaan vaak uit kaas. Heeft jouw kat daarbij wel eens last van haarballen? Om dit tegen te gaan zijn er ook kattensnacks die de vorming van haarballen kunnen voorkomen.

Trainen van een kat

Een kattensnack kan veel voordelen bieden bij het trainen van een kat. Wanneer de kat getraind is zal die zich bijvoorbeeld gemakkelijker laten kammen en zonder problemen de reismand in lopen. Ook is het goed en leuk voor de kat om te trainen, zo hebben ze net wat meer uitdaging. Bij trainen spelen kattensnacks een belangrijke rol. Om aan te geven of de kat het goed doet moet je hem belonen met een snack of snoepje. Probeer er achter te komen wat jouw kat de lekkerste snack vindt. Door de kat de kattensnack te geven die hij echt lekker vindt, zal de kat een stuk gemotiveerder om nieuwe dingen te leren

Meer informatie over een kattensnack?

Mocht je vragen hebben over een kattensnack, ook dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij staan klaar om jou van het nodige advies te voorzien of om waar nodig het een en ander voor je uit te zoeken. Je kunt jouw vragen stellen aan onze klantenservice, zij zijn iedere werkdag bereikbaar met behulp van onze contactpagina!