Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De draadmand behoort tot een van de hipste ...
€ 27,95
1 uitvoering
Draadmand 45 cm
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De draadmand behoort tot een van de hipste ...
€ 27,95
1 uitvoering
Draadmand 45 cm Express
Levertijd: januari 2023
In deze houtopslag kunt u meer dan genoeg ...
€ 266,95
1 uitvoering
Houtopslag geimpregneerd grenen
Levertijd: januari 2023
In deze houtopslag kunt u meer dan genoeg ...
€ 266,95
1 uitvoering
Houtopslag geimpregneerd grenen Express

Ben jij op zoek naar een houtopslag?

Het kan om verschillende redenen verstandig zijn om te kiezen voor een houtopslag. Het is belangrijk om onbewerkt hout goed droog te houden. Door hout veilig op te bergen in een houtopslag, kun je voorkomen dat het gaat rotten en daardoor niet meer bruikbaar is. Een veelal houtopslag is geschikt voor zowel brandhout als bewerkbaar hout. Wij beschikken over diversen producten waaronder je hout op kan slaan. Zo beschikken wij over oppottafels, haarden en schuurtjes met houtopslag. Een van de meest bekenden varianten van houtopslag is een overkapping. Een overkapping biedt naast een houthok ook een hoop andere voordelen. Zo biedt een overkapping ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld containers, gereedschappen of bbq’s veilig op te slaan. Bekijk snel ons assortiment om op een veilige manier vuur in de tuin te kunnen verkrijgen!

Soorten houtopslag

Een houtopslag kun je verkrijgen in diversen soorten en maten. Hierdoor kun je voor iedere tuin wel een geschikte variant houtopslag vinden. Ben je op zoek naar een wat kleinere houtopslag? Kies dan voor een tafel, bbq of mand waarin je veilig wat hout in op kunt slaan. Wanneer je liever een grotere hoeveelheid aan hout op wilt slaan, dan kun je het beste kiezen voor een houtopslag in de vorm van een kast, schuur of overkapping. Hierin kun je gemakkelijk een grote lading brandhout in opslaan! Bij het plaatsen van een houtopslag is het van belang dat het hout niet op de grond ligt. Zo vangt ook de onderste laag geen vocht waardoor deze niet zal gaan rotten. Daarnaast krijgen ongedierte niet de kans om zich in de hout laag te nestelen.

Wil jij meer weten over een handige houtopslag?

Een tuinhaard biedt over het algemeen ook de mogelijkheid om brandhout tijdelijk op te slaan in een kleine haardhout opslag. Beschikt jouw tuinhaard niet over een dergelijke mogelijkheid? Dan kun je ook gebruik maken van een stevige draadmand. Zo hoef je niet steeds op en neer te lopen om een blok hout te halen uit een grote houtopslag. Er zijn nog een aantal creatieve manieren om haardhout tijdelijk op te slaan. Ben je op zoek naar wat meer informatie over een houtopslag of wil je wat handige tips bij het opslaan van hout? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij kunnen je wellicht helpen bij het uitkiezen van een houtopslag voor jouw tuin. Bij vragen kun je ons het beste bereiken middels de gegevens op onze contactpagina!