Levertijd: niet leverbaar
Deze Margo plafondspots zijn stof en waterdicht ...
€ 21,95
1 uitvoering
Margo rvs plafondspot
Levertijd: niet leverbaar
Deze Margo plafondspots zijn stof en waterdicht ...
€ 21,95
1 uitvoering
Margo rvs plafondspot EGLO
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Breng licht rondom het huis met de Led ...
€ 79,95
1 uitvoering
Led inbouwspot 4 watt
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Breng licht rondom het huis met de Led ...
€ 79,95
1 uitvoering
Led inbouwspot 4 watt Konstsmide

Inbouwspots kopen?

Inbouwspots worden steeds populairder. Dat komt omdat ze een strakke afwerking garanderen. Daarbij worden inbouwspots ontwikkeld tegenwoordig ontwikkeld uit led verlichting. Hierdoor profiteer je niet alleen van genoeg licht in de tuin, maar ook van een lange levensduur met betrekking tot de verlichtingsbron. Wij beschikken over verschillende prachtige designs. Wil je meer te weten komen over inbouwspots voor in de tuin? Lees dan gauw even verder of neem gelijk een kijkje binnen ons assortiment!

Soorten Inbouwspots

Inbouwspots zijn in een aantal verschillende varianten beschikbaar. Je vind ze aan en om het huis vaak overal terug. Plaats ze in het dak, een vlonder, trap of aan eens schutting. Zelfs jouw tuinhuis kun je voorzien van prachtige inbouwspots. Met behulp van spots is het mogelijk op diversen aspecten van je huis of tuin prachtig uit te lichten. Ben je op zoek naar inbouwspots? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een verschillend aantal aspecten.

Inbouwspots aan of om het huis

Allereerst wil je er zeker van zijn dat de inbouwspots die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk in de tuin geplaatst kunnen worden. Je kunt inbouwspots voor in de tuin herkennen aan de volgende IP codes: IP 23, IP 44, IP 65 en uiteraard IP 67. Dergelijke codes geven aan waar de verlichting zou kunnen worden geplaatst. IP 23 lampen zijn geschikt bij ingangsdeuren of in het dak. De code geeft aan dat de verlichting spat waterdicht is. Hiermee kunnen de inbouwspots voor een prachtige sfeervolle verlichting rondom het huis zorgen! Voor verlichting aan het huis of net onder het dak, raden wij aan om inbouwspots te kiezen die zijn voorzien van een IP 44 code. Deze zijn net wat beter beschermt tegen opspattend water dan de IP 23 verlichting.

Sterk beveiligde inbouwspots

Komen jouw inbouwspots op een plek te hangen waarbij zij direct in contact komen te staan met regen of ander water? Kies van voor een goed beschermde IP 65 inbouwverlichting. De verlichting is hiermee beschermd tegen direct contact met waterstralen. Zelfs bij de hardste regenbuien kun jij jouw inbouwspots gewoon veilig gebruiken! Wanneer een lamp direct in de tuin wordt geplaatst. Dan is deze vrijwel altijd voorzien van een IP 67 beschermcode. Dit houdt in dat zij beschermt zijn gedurende een tijdelijke onderdompeling. Handig wanneer jouw tuin bijvoorbeeld na een harde regenbui helemaal blank staat.

Inbouwspots online bestellen?

Genieten van een mooi uitgelichte tuin? Bij Tuinexpress.nl profiteer je van de beste kwaliteit inbouwspots die zijn ontwikkeld uit verschillend waterdichte materialen. Ben jij benieuwd naar prachtige grondspots voor aan of om jouw huis? Neem dan snel een kijkje binnen ons assortiment! Bij het plaatsen van een bestelling ben je gegarandeerd van een vertrouwde bestelling. Deze wordt met veel liefde verpakt en verzonden met betrouwbare pakketdiensten. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn!

Wil je meer informatie over de inbouwspots?

Heb je vragen over inbouwspots of wil je misschien enige tips? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zullen jou netjes te woord staan en je hepen met de keuze naar de geschikte inbouwspots voor jouw tuin of woning! Onder het kopje contact kun je de contactgegevens terugvinden!