Levertijd: niet leverbaar
De LI-ION POWER Finesse 30 R is de bijzonder ...
€ 59,99
1 uitvoering
Finesse 30 R accu grasschaar
Levertijd: niet leverbaar
De LI-ION POWER Finesse 30 R is de bijzonder ...
€ 59,99
1 uitvoering
Finesse 30 R accu grasschaar WOLF Garten

Accu tuingereedschap    

Op zoek naar accu tuingereedschap?  Accu tuingereedschap komt steeds vaker in de tuin voor. Accu tuingereedschap biedt een divers aantal voordelen ten opzichte van tuingereedschap met snoer of op benzine. Met accu tuingereedschap ben jij niet meer afhankelijk van stroom aftappunten maar kun je zorgeloos en snel jouw tuinonderhoud plegen! Daarbij is een elektrische aandrijving natuurlijk beter voor het milieu dan een variant met een verbrandingsmotor. Accu tuingereedschap komt daarom steeds vaker in verschillende varianten voor, daarbij worden zij ook steeds krachtiger. Ben jij op zoek naar accu tuingereedschap? Bekijk snel ons hoogwaardige assortiment!    

Divers assortiment accu tuingereedschap  

Waar voorheen veelal nog werd gekozen voor tuingereedschap met verbrandingsmotor, is vrijwel ieder stuk tuingereedschap nu met een accu te verkrijgen. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende maaiers, trimmers en scharen die elektrisch aan zijn gedreven. Een ander voordeel van accu tuingereedschap is dat zij minder lawaai produceren dan een variant met verbrandingsmotor. Dit resulteert in een prettigere werksfeer. Is je accu leeg, dan laad je deze gemakkelijk in eigen huis op. Even naar de winkel voor wat benzine of iedere keer worstelen met een kabel is met accu tuingereedschap voor jou dus niet meer van toepassing.    

Onderhouden van accu tuingereedschap  

Wanneer je jouw accu tuingereedschap gebruikt, is het natuurlijk van belang om deze goed te onderhouden. Het onderhouden van accu tuingereedschap kan het best na iedere gebruiksbeurt om een zo lang mogelijke levensduur te kunnen garanderen. Maak het apparaat goed schoon en verwijder met name de resten van bomen, planten of andere gewassen. Na het schoonmaken kun je messen eventueel beschermen met een beschermende olie. Na het schoonmaken kun je accu tuingereedschap het best op een droge plek opbergen waarbij de kans op slijtage minimaal blijft. Ook het slecht opbergen van accu tuingereedschap kan namelijk invloed hebben op de kwaliteit van de apparatuur.    

Graag wat meer informatie over accu tuingereedschap  

Bij iedere vraag over accu tuingereedschap bieden wij een passende oplossing. Mocht een van onze medewerkers het antwoord niet direct kunnen geven, dan zullen wij het uiteraard even voor je uitzoeken. Accu tuingereedschap, maar ook onderdelen voor jouw accu tuingereedschap kun je binnen onze webshop verkrijgen. Op zoek naar een specifiek stuk tuingereedschap of naar een passend onderdeel voor jouw accu tuingereedschap? Wanneer een artikel niet in onze webshop staat vermeld vraag het dan voor de zekerheid even bij een van onze medewerkers na. Wil je ons bereiken? Neem dan contact op met behulp van onze contactpagina!  
Gerelateerde artikels