Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Voor het snel en eenvoudig opwarmen van houtskool ...
€ 13,95
1 uitvoering
Houtskoolstarter barbecue
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Voor het snel en eenvoudig opwarmen van houtskool ...
€ 13,95
1 uitvoering
Houtskoolstarter barbecue Express

Snel & veilig kolen aanmaken doe je met de BBQ starter!

Het liefst wil je natuurlijk het gehele jaar door kunnen BBQ’en. Wanneer je over een houtskool BBQ beschikt kan het daarom handig zijn om te kiezen voor een BBQ starter. Met behulp van de BBQ starter heb jij jouw houtskool of briketten in een mum van tijd aan. Hierdoor wordt het voor jou mogelijk om ook op drukke werkdagen snel en ontspannen te kunnen BBQ’en zonder dat dit al teveel tijd kost. Met behulp van een BBQ starter kun je jouw brikketten en houtskool binnen 15-30 minuten op de juiste temperatuur hebben! Je hebt in een mum van tijd dus een heet gloeibed van houtskool in de barbecue. Bekijk snel ons assortiment met starters of andere BBQ Accessoires!

Wat is een BBQ starter?

Een BBQ kun je op de traditionele manier aan proberen te maken, dit kost meestal echter veel tijd en moeite. Wanneer je gebruik maakt van een BBQ starter, dan kun je een stuk gemakkelijker maar ook veiliger te werk gaan. De BBQ starter heeft de vorm van een cilinder waar de onderkant van open is. Zo kom je een stuk minder in contact met vuur of hete kolen. Je #### de kolen veilig aan maken door deze in de BBQ starter te stoppen. Ook bieden wij in ons assortiment elektrische starters aan. Dit is in principe gewoon een verwarmingselement voor tussen de kolen.

Hoe werkt de BBQ starter?

Bij een BBQ starter voor kolen is het de bedoeling dat op het onderste rooster een aantal aanmaakblokjes worden gelegd en deze dan worden aangestoken. Hierna kan de starter worden gevuld met brikketen. De brikketen starter moet vervolgens over de brandende aanmaakblokjes worden gezet. De BBQ starter wordt in principe gebruikt als een schoorsteen. De warme lucht wordt van beneden naar boven geleidt. Een elektrische BBQ starter is nog eenvoudiger te gebruiken. De elektrische BBQ starter moet worden aangezet en tussen de kolen worden gelegd. Hierna is het een kwestie van wachten.

Meer weten over de BBQ starter?

Wanneer je graag wat meer te weten wilt komen over de BBQ starter, dan kun je gerust even contact met ons opnemen. Een BBQ starter komt in verschillende soorten en varianten, wij begrijpen dat er daarom het een en ander aan vragen kunnen ontstaan. Al jouw vragen over de BBQ starter kun je gerust voorleggen aan onze klantenservice, zij helpen jou graag verder door het bieden van de juiste informatie! Je #### hen bereiken middels de gegevens op de contactpagina.
Video