Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Zet uw orchideeën vast aan een plantenstok ...
€ 4,49
1 uitvoering
Orchideeenclips
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Zet uw orchideeën vast aan een plantenstok ...
€ 4,49
1 uitvoering
Orchideeenclips Nature
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Handige tomatenclips voor het geleiden van ...
€ 11,95
1 uitvoering
Tomatenclips
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Handige tomatenclips voor het geleiden van ...
€ 11,95
1 uitvoering
Tomatenclips Royal Well

Ondersteun jouw planten met plantenclips

Ben je op zoek naar plantenclips? Opkomende of gevoelige bloemen en planten wil je een juiste ondersteuning bieden. Je kunt dergelijke planten ondersteunen met een plantenstok. Het is echter belangrijk dat deze bloemen of planten ook daadwerkelijk goed vast worden gemaakt aan de plantenstokken. Je kunt een bloem of plant aan de plantenstok vast maken met behulp van plantenclips. Plantenclips zijn in een aantal varianten beschikbaar. Zo bieden wij diversen specifieke plantenclips voor bepaalde gewassen. Wil jij jouw planten van wat meer stabiliteit voorzien, dan maak je dus gebruik van plantenclips. Bekijk snel ons assortiment met plantenclips of lees nog even verder voor wat meer informatie.

Voor ieder gewas de juiste plantenclips

Plantenclips worden ontwikkeld uit kunststof en zijn daarmee natuurlijk goed weerbestendig. In sommige gevallen kun je kiezen voor plantenclips die zijn voorzien van een touw. Het touw kun je langs verschillende plantenclips spannen om zo een extra stevige constructie op te bouwen. Het touw kan dus als het ware dienen als een extra fundament voor het gewas. Door gebruik van plantenclips met touw kun je op een professionele manier jouw planten net wat meer ondersteuning bieden. Deze variant plantenclips wordt veelal gebruikt bij het verbouwen van groente of fruit. Na mate deze etenswaren groeien zal een tak of stengel zwaarder worden, maar met goed gespannen plantenclips kun je deze uitermate goed in de juiste positie behouden.

Meer weten over plantenclips?

Plantenclips kunnen dus een uitermate goede ondersteuning bieden aan verschillende soorten planten of bomen in jouw tuin. Ben je op zoek naar specifieke plantenclips of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje naar ons assortiment met diversen plantenclips. Mocht de gewenste plantenclip er niet bijstaan, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice! Zij helpen jou graag verder door het bieden van de juiste relevante informatie of kunnen het een en ander over plantenclips voor jou uitzoeken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact middels onze klantenservice!
Gerelateerde artikels