Levertijd: niet leverbaar
Heeft u liever een ventilator die u aan het ...
€ 99,95
1 uitvoering
Ceiling fan 48 plafondventilator
Levertijd: niet leverbaar
Heeft u liever een ventilator die u aan het ...
€ 99,95
1 uitvoering
Ceiling fan 48 plafondventilator Eurom
Levertijd: niet leverbaar
Op zoek naar verkoeling tijdens de warme ...
€ 85,00
1 uitvoering
VSM16 staande ventilator
Levertijd: niet leverbaar
Op zoek naar verkoeling tijdens de warme ...
€ 85,00
1 uitvoering
VSM16 staande ventilator Eurom
Levertijd: niet leverbaar
Op de warme zomerdagen is verkoeling altijd ...
€ 59,00
1 uitvoering
VTM12 ventilator tafelmodel
Levertijd: niet leverbaar
Op de warme zomerdagen is verkoeling altijd ...
€ 59,00
1 uitvoering
VTM12 ventilator tafelmodel Eurom
Levertijd: niet leverbaar
Om lekker te kunnen slapen of goed te kunnen ...
€ 92,00
1 uitvoering
Vento 16SR staande ventilator
Levertijd: niet leverbaar
Om lekker te kunnen slapen of goed te kunnen ...
€ 92,00
1 uitvoering
Vento 16SR staande ventilator Eurom
Levertijd: niet leverbaar
Voor een goede nachtrust of een effectieve ...
€ 59,95
3 uitvoeringen
Vento ventilator tafelmodel
Levertijd: niet leverbaar
Voor een goede nachtrust of een effectieve ...
€ 59,95
3 uitvoeringen
Vento ventilator tafelmodel Eurom

Een verkoelend briesje met een heerlijke ventilator!

Een koel briesje is in de zomer natuurlijk erg lekker. Maar om jezelf niet te oververhitten met een waaier, kun je er ook voor kiezen om een fijne ventilator neer te zetten. Ventilatoren zijn ver in drie verschillende soorten en maten. Je hebt een ventilator voor aan het plafond, een die op je bureau kan staan en een die op de grond kan staan en je gemakkelijk kunt verplaatsen. Ventilatoren zijn over het algemeen vrij gemakkelijk in gebruik en kunnen je een hoop plezier geven tijdens een warme zomerdag. Om te bepalen welk type voor jou het meest geschikt is, kun je het beste van tevoren na gaan hoeveel ruimte je in huis hebt en waar je eventueel nog wel een plekje vrij hebt om een ventilator te kunnen plaatsen.  Heb je namelijk echt geen plekje meer vrij, dan kun je vaak goed kiezen voor een ventilator aan het plafond. Een ventilator aan het plafond neemt geen ruimte in en hangt vaak op een centrale plek op je kamer. Zo kun je ervoor zorgen dat de gehele kamer is voorzien van een lekker briesje.

Een ventilator aan het plafond hangen

Een ventilator die past op je bureau is erg praktisch. Je kunt ze gemakkelijk naast je neerzetten en genieten van een heerlijk briesje terwijl je hard aan het werk bent. De waaier kan al het zware werk dat je aan het verzetten bent een stuk lichter maken door de omgeving lekker aangenaam te maken. Een tafelmodel ventilator kent net als alle andere ventilatoren verschillende standen waarop hij kan draaien. Het is daarnaast niet alleen een verkoeling bij het werken, maar een mooi model kan ook nog eens een klassieke of sfeervolle uitstraling in een kamer creëren. Het is over het algemeen vrij gemakkelijk om te bepalen of een waaier de hele kamer moet voorzien van een briesje, of dat hij zichzelf moet focussen op een bepaald punt. Afhankelijk van je wens kun je de waaier zijn gang laten gaan, of je duwt het knopje aan de bovenkant in. Hierdoor zal de ventilator zich focussen op een bepaald punt. Je kan de ventilator zelf nog in de juiste stand plaatsen zodat hij zich perfect focust op het creëren van een lekker briesje voor jou!

Ventilatoren gemakkelijk kunnen verplaatsen

Een staande ventilator is ook heerlijk voor naast je bureau of bed. Een staande ventilator neemt natuurlijk iets meer ruimte in beslag, maar in tegenstelling tot de ruimte die hij inneemt, kun je hem ook weer gemakkelijk verplaatsen wanneer hij even niet goed staat. Wil je een lekker briesje naast je bed, dan kun je hem gemakkelijk lekker naast je bed zetten. Net als bij een tafelventilator kun je ook bepalen of hij op een bepaald punt moet focussen of dat een ventilator lekker door heel de kamer heen mag blazen. Het is hierbij belangrijk dat de ventilator ook weer met het knopje bovenin wordt bediend. Je kunt het knopje naar boven trekken om hem vast te zetten en naar beneden duwen om hem in een omgeving van 180 graden te laten draaien. Ook bij het staande model kun je de ventilator nog verdraaien op het moment dat hij al op een bepaald punt gefocust is.

Ben altijd in de buurt van je ventilator!

Bij het gebruik van een ventilator is het altijd belangrijk dat je in huis aanwezig bent wanneer de ventilator aan staat. Het is natuurlijk zonde dat je niet kunt genieten van een bepaald briesje wanneer je niet thuis bent. Dit kost stroom terwijl je er eigenlijk niks mee doet. Daarnaast is het ook belangrijk wat betreft de brandveiligheid dat je aanwezig bent wanneer een ventilator draait. Ventilatoren zijn natuurlijk tegenwoordig een stuk veiliger in gebruik, maar hebben in het verleden wel eens bekend gestaan als product dat onverwachts in brand kan vliegen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je bij bewustzijn bent wanneer je met het product aan de gang gaat.

Een ventilator die past bij je omgeving

Een ventilator is heerlijk voor in de zomer, het geeft een lekker briesje en lekker verkoelend werken. Om te bepalen welk type voor jou het meest geschikt is, kun je altijd het best even rondkijken waar je hem allemaal graag wilt kunnen plaatsen en vanuit welke hoeken je graag het briesje wilt verkrijgen. Zo zetten sommige mensen een ventilator dichtbij het raam, zodat nieuwe frisse lucht lekker de kamer in wordt geblazen. Wil je hem naast je tafel of bed kunnen zetten, dan heb je natuurlijk wel plek nodig om het product kwijt te kunnen. Heb je dit niet dan kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een staand model. Houdt dus altijd goed rekening met de kant waarheen een ventilator moet blazen.
  Meer informatie over ventilatoren? Wil je meer informatie over een ventilator of wil je meer informatie over het verwarmen, verkoelen of het verlagen van het vochtgehalte in een kamer? Dan kun gerust even verder kijken in ons assortiment, heb je dringende vragen waarop je zelf het antwoord eventjes niet weet? Dan kun je het best een mail sturen. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren. Onze contactgegevens kun je gemakkelijk terugvinden op onze contactpagina!