Levertijd: niet leverbaar
Specificaties: Afmetingen (LxBxH): 95 x ...
€ 114,00
1 uitvoering
Eurom Bladblazer op accu
Levertijd: niet leverbaar
Specificaties: Afmetingen (LxBxH): 95 x ...
€ 114,00
1 uitvoering
Eurom Bladblazer op accu Eurom

Bladeren opruimen met een bladblazer

Tuinafval opruimen is vaak een minderleuke en tijdrovende klus. Echter is het mogelijk om met behulp van een bladblazer het werk aanzienlijk te verlichten. Zo kun je ervoor kiezen om een bladblazer te kiezen die bladeren weg blaast, maar je hebt ook bladblazers die zowel bladeren op kunnen zuigen als weg kunnen blazen. Zowel de blaas als de zuigfunctie van een bladblazer kunnen op verschillende manieren een echte ondersteuning bieden bij het opruimen van je tuinafval. Wil jij jouw tuin- of terras schoonmaken? Kies dan voor het gemak van een bladblazer!

Bladeren op een hoop blazen

De blaasfunctie van een bladblazer helpt je niet alleen om bladeren gemakkelijk op een hoop te blazen. Met een bladblazer kun je namelijk perfect tussen planten en borders de bladeren wegblazen. Dit heeft als voordeel dat je dus niet meer met een bezem of hark door heel de tuin of borders moet om de bladeren bij elkaar te krijgen. Met een druk op de knop zorg jij er namelijk voor dat de tuin er in een mum van tijd weer strak uitziet, door de bladeren netjes op een hoop te blazen.

Bladeren opzuigen

Naast de blaasfunctie van de bladblazer, kun je ook kiezen voor een zuigfunctie. Doormiddel van de zuigfunctie kun je de bladeren in de tuin gemakkelijk in de zak van de bladblazer zuigen. Hierdoor hoef je het tuinafval niet eens meer op te scheppen om het vervolgens in de container of compostbak te doen. De zak van de bladblazer is vaak snel en handig te legen doormiddel van een schuif of klik systeem. Houdt daarnaast ook rekening met het vocht dat je eventueel mee zuigt. De zak kan hier in principe wel tegen, maar het is het best om de zuigfunctie van de bladblazer te gebruiken wanneer het tuinafval mooi droog is. Daarnaast is het bij droger weer een stuk gemakkelijker blazen als zuigen.

Een bladblazer op accu of met kabel

Het is belangrijk om rekening te houden met de afstand die je met de bladblazer door de tuin wilt verleggen en de mogelijkheden tot stroom die je hierbij hebt. Er zijn namelijk bladblazers die werken op netstroom en op accu. Je zal dus bij langere afstanden het best kunnen kiezen voor een bladblazer die werkt op een accu. Zo kom je niet in de knoei met kabels of kom je geen stroom te kort om dat achterste stukje van de tuin ook even mooi mee te kunnen pakken.
  Hulp of advies nodig over een bepaald type bladblazer? Wanneer je graag meer informatie wilt over een bladblazer of graag wat meer wilt weten over tuinonderhoud. Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag even mee naar het probleem om zo een goed aanvullend advies te kunnen geven! Je kunt ons gemakkelijk bereiken met behulp van de gegevens op onze contactpagina!