Filter op
Merk
Prijs
batterijen inbegrepen
diameter in cm
diepte in cm
Garantie
Gebruik
gewicht in kg
hygrometer
thermometer
weerbestendig
Kleur
Materiaal
Diameter
Levertijd: niet leverbaar
Grote tuinklok met Romeinse cijfersAuthentieke ...
€ 34,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer en hygrometer ⌀ 38 cm
Levertijd: niet leverbaar
Grote tuinklok met Romeinse cijfersAuthentieke ...
€ 34,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer en hygrometer ⌀ 38 cm Esschert Design
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Deze buitenklok is een aanwezige verschijning met ...
€ 49,95
1 uitvoering
Buitenklok Marlbury
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Deze buitenklok is een aanwezige verschijning met ...
€ 49,95
1 uitvoering
Buitenklok Marlbury Express
Levertijd: niet leverbaar
Buitenklok met thermometer Ø 30,5 cm ...
€ 29,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer  Ø 30,5 cm
Levertijd: niet leverbaar
Buitenklok met thermometer Ø 30,5 cm ...
€ 29,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer  Ø 30,5 cm Esschert Design
Levertijd: niet leverbaar
Buitenklok met thermometer en ...
€ 39,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer en hygrometer Ø 38 cm
Levertijd: niet leverbaar
Buitenklok met thermometer en ...
€ 39,95
1 uitvoering
Buitenklok met thermometer en hygrometer Ø 38 cm Esschert Design

Fleur je tuin op met een mooie tuinklok

Ben je op zoek naar een prachtige tuinklok? Een tuinklok kan naast een functionele toevoeging in de tuin ook goed dienen als tuindecoratie. Met behulp van een tuinklok kun jij met een gerust gevoel genieten of werken in de tuin zonder dat je de tijd uit he t oog verliest. Wij beschikken over diversen mooie tuinklokken die eenieder op een eigen manier een sfeervolle uitstraling kunnen bieden aan de tuin. Je kunt een tuinklok bijvoorbeeld ophangen aan die ene kale muur of schutting, maar het is ook prachtig om deze mooi weg te werken tussen wat planten en dergelijke, want vooral tussen het groen komt een tuinklok het beste tot zijn recht.  

Soorten tuinklokken

Beschik je over een landelijke tuin, dan raden wij aan om te kiezen voor een klassieke tuinklok. Een klassieke tuinklok staat bekend om zijn elegante stijl. Deze stijl gaat hand in hand met een natuurlijke uitstraling van de tuin. Een klassieke tuinklok is zowel te verkrijgen van metaal of hout. Veel van onze klassieke tuinklokken beschikken over een romeinse nummering. Deze vorm van nummeren biedt een extravagante uitstraling aan het totaal beeld van de klok. In tegenstelling tot de klassieke tuinklok beschikken wij natuurlijk ook over moderne tuinklokken. Moderne tuinklokken zijn voorzien van een strakke en minimalistische uitstaling. Vaak worden deze ontwikkeld in felle of glanzende kleuren zoals wit, zwart of RVS. Een moderne tuinklok past het best bij een strakke tuin of een modern huis!

Extra elementen van een tuinklok

Naast de verschillende designs van een tuinklok, zijn er ook diversen klokken die beschikken over wat extra’s. Zo beschikken wij over tuinklokken die zijn voorzien van thermometers of luchtvochtigheidsmeters. Met behulp van deze meters is het dus mogelijk om nog veel meer interessante informatie van uit je tuinklok te achterhalen. Verder beschikken wij ook over een tuinklok die is voorzien van geluid. Bij ieder uur dat voorbij vliegt zal er dan een prachtig geluid worden afgespeeld. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een tuinklok met verschillende vogelgeluiden.

Tips voor het plaatsen van uw tuinklok

Tuinexpress.nl heeft speciaal voor u een lijst gemaakt met een aantal tips die u kunt gebruiken voor het plaatsen van uw tuinklok. Zo is het allereerst van belang dat je de klok op een dusdanige plek hangt dat je deze ook vanuit binnenshuis kunt bekijken. Zo profiteert je ook binnenshuis van de tuinklok en krijgt je een plezierig gevoel als je de tuin in kijkt om te zien hoe laat het is. Verder is het belangrijk dat je altijd een aantal AA-batterijen in huis hebt, de meeste tuinklokken werken op AA-batterijen. Deze batterijen worden niet altijd standaard geleverd bij uw tuinklok. Ook is het handig om deze batterijen op voorraad te hebben als de tuinklok stil komt te staan zodat u direct de batterijen kunt verwisselen. Een aantal keer per jaar onderhoud geven aan uw tuinklok kan geen kwaad. Door het oppoetsen van uw tuinklok gaat deze langer mee en kunt u nog meer genieten van uw stralende tuinklok.

Graag wat meer informatie over een tuinklok?

Wil je graag nog wat meer informatie over een tuinklok? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en om mee te denken naar een gepaste klok voor jouw tuin! Je kunt jouw vragen m.b.t. een tuinklok gemakkelijk stellen middels de contactpagina!