Hoe creëer ik meer tuinbeleving met een tuinbank?

Geschreven op zaterdag 27 juli

U hebt een mooi terras. Wat voegt een tuinbank dan nog toe aan uw tuinbeleving? Heel veel. Zeker als u kiest voor de tuinbanken van Tuinexpress.nl.


Vanuit uw terras hebt u een mooi overzicht over uw tuin. Maar elke tuin heeft zijn eigen specifieke plekjes. Daar horen een of meerdere tuinbankjes bij. Door dat tuinbankje krijgt dat plekje voor u een bijzonder karakter: om er ’s avonds een glaasje wijn te drinken, een boek te lezen, of samen met uw partner te mijmeren over de afgelopen dag.

Exclusief genieten van uw tuin doet u bij Tuinexpress.nl bijvoorbeeld met de Luton-tweepersoons tuinbank. Mooi met een moderne vormgeving, waar de Trendline collectie zijn faam aan te danken heeft. En - ook dat is een belangrijk pluspunt - deze de Luton-tuinbanken voegen met hun sfeervolle uitstraling iets toe aan uw tuin en terras. En dus aan uw tuinbeleving.  

Via een tuinbank van Tuinexpress.nl kijkt u vanuit een ander perspectief naar uw tuin. ‘Vergeten’ en mooie hoekjes krijgen aandacht, verrassen u. En tuinbankjes zorgen ervoor dat u altijd van  mooi weer kunt genieten. 

Quote van één van onze klanten
“Mijn man en ik”
, zegt Hilke van Buul, “genieten ook ’s avonds nog lang van de zon dankzij de prachtige tuinbank van Tuinexpress.nl.”