Levertijd: niet leverbaar
Deze Franse hoge vaas is de ideale accessoire ...
€ 28,95
1 uitvoering
Franse vaas hoog 23 cm gietijzer
Levertijd: niet leverbaar
Deze Franse hoge vaas is de ideale accessoire ...
€ 28,95
1 uitvoering
Franse vaas hoog 23 cm gietijzer Esschert Design
Levertijd: niet leverbaar
De Franse vaas is niet voor niets al jarenlang ...
€ 106,95
1 uitvoering
Franse vaas met oren 37 cm
Levertijd: niet leverbaar
De Franse vaas is niet voor niets al jarenlang ...
€ 106,95
1 uitvoering
Franse vaas met oren 37 cm Esschert Design

Franse vaas kopen?

De Franse vaas is jarenlange mega populaire tuin decoratie. Spreekt men over een landelijke tuin? Dan kan de Franse vaas natuurlijk niet ontbreken! De Franse vaas beschikt over een tijdloos karakter, de prachtige veelal gietijzeren vaas is al jaren een echte ‘eyecatcher’. Wist je dat de Franse vaas zijn oorsprong heeft te danken aan Romeinse tijd? De Franse vaas is tijdens de renaissance helemaal herontdekt, hij is vervolgens niet meer uit het oog verdwenen. Heb jij nou interesse naar zo’n prachtige tuin-, maar tevens ook woonaccessoire? Bekijk snel ons assortiment of lees gauw nog eventjes verder!

Materialen van de Franse vaas

Bij het gebruik van een Franse vaas als woon- of tuinaccessoire kun je ontzettend veel verschillende kanten op. Gebruik de Franse vaas als bloempot of plaats er prachtige snijbloemen in. Zonder enige decoratieve aanvulling is de Franse vaas natuurlijk ook een prachtige aanschouwing. Het is over het algemeen bekend dat een Franse vaas wordt ontwikkeld met gietijzer. Wist je echter dat er naast de bekende gietijzeren Franse vazen ook moderne varianten beschikbaar zijn? Deze worden ontwikkeld uit polyester, maar doen je met hun Ivoor uitstaling denken aan de romeinse tijd. Het materiaal heeft daarbij nog enkele voordelen. Zo is polyester licht van gewicht, makkelijk schoon te maken en goed bestendig tegen verschillende weersomstandigheden.

De Franse vaas online bestellen

Ben jij ook helemaal verliefd geworden op de Franse vaas? Dan kun je bij ons kiezen uit een aantal prachtige varianten. Niet alleen verschillende materialen, maar ook de sierlijkste modellen. Bij ons kun je de Franse vaas online bestellen, waarna hij op kort termijn bij jou wordt geleverd! Dat gebeurt natuurlijk niet voordat jouw producten zorgvuldig zijn gecontroleerd en met de nodige nauwkeurigheid zijn verpakt. Jouw Franse vaas wordt geleverd door betrouwbare pakketdiensten!

Meer info over de Franse vaas

Heb je een vraag over een Franse vaas, wil je wat handige tips voor het kiezen van een Franse vaas of liever een ander aanvullend advies? Neem dan uiteraard eventjes contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jouw graag verder met het maken van jouw keus. Kunnen zij jou niet direct van een antwoord voorzien? Dan zoeken ze het natuurlijk eventjes voor je uit! Je kunt ons bereiken met behulp van de contactpagina! Weet je bijvoorbeeld niet welke vaas het meest geschikt is voor in je tuin, of twijfel je welke planten je in de Franse vaas wilt plaatsen? Bezoek dan ons uitgebreide assortiment of onze contactpagina. Op de contactpagina vind je ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij voorzien jou doorgaans binnen een tot twee werkdagen antwoord!