Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze complete pergola gemaakt van bamboepalen ...
€ 599,00
1 uitvoering
Bamboe pergola naturel 400 x 300 cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze complete pergola gemaakt van bamboepalen ...
€ 599,00
1 uitvoering
Bamboe pergola naturel 400 x 300 cm Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een tuinfeestje of op zoek naar een mooie setting ...
€ 649,00
1 uitvoering
Bamboe pergola zwart 400 x 300 cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een tuinfeestje of op zoek naar een mooie setting ...
€ 649,00
1 uitvoering
Bamboe pergola zwart 400 x 300 cm Express

Voorzie jouw tuin van een prachtige bamboe pergola

Wil jij een prachtige bamboe pergola in de tuin plaatsen? Neem dan even een kijkje binnen ons assortiment met pergola’s. Een bamboe pergola biedt een natuurlijke en gezellige uitstaling in de tuin! Een bamboe pergola kan jou daarnaast van verschillende handige functionele eigenschappen voorzien.  Zo kun je onder een bamboe pergola heerlijke zitgelegenheid ontwikkelen. Hier kun je heerlijk even tot ruste komen onder het genot van een zomerse sfeer! Aan een bamboe pergola kun je gemakkelijk verschillende accessoires monteren zoals een schaduwdoek of een heater. Op die manier ben je van alle gemakken voorzien om een hele dag in de tuin te kunnen ontspannen. Ben je benieuwd naar ons ruime assortiment? Neem snel een kijkje!

Bamboe pergola plaatsen en onderhouden

Een bamboe pergola kun je verkrijgen als compact bouwpakket! Je kunt een bamboe pergola gemakkelijk in elkaar zetten met behulp van een duidelijke handleiding. Een bamboe pergola vraagt echter jaarlijks wel om de nodige onderhoud. Zo zijn er verschillende artikelen waarmee je een bamboe pergola kunt behandelen. Wij raden aan om het bamboe minimaal een keer per jaar te behandelen met een protector. Wanneer de bamboe perogola zijn kleur is verloren, dan kun je gebruik maken van een renovator. Om de kleur nog optimaler terug ter krijgen en te beschermen, dan kun je kiezen voor een bamboe booster. Met behulp van deze middelen kun jij jouw bamboe pergola voorzien van een optimale behandeling!

Meer weten over een bamboe pergola?

Een bamboe pergola kan met zijn natuurlijke uitstraling een prachtige sfeer in de tuin aanbrengen. Je kunt een bamboe pergola mooi combineren met diversen handige accessoires. Hierdoor kun jij extra lang van de tuin genieten. Ben jij benieuwd naar onze verschillende bamboe pergola’s? Neem dan gauw een kijkje naar alle mogelijkheden. Wij begrijpen dat er de nodige vragen kunnen ontstaan bij het kiezen van de juiste bamboe pergola! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een bamboe pergola, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt jouw vragen gemakkelijk stellen met behulp van onze contactpagina!