Alles voor een groene dag!

Op deze pagina vind je terug:

Breed assortiment tuinproducten
Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Biologisch afbreekbare tuinproducten
Dierenwelzijn en biodiversiteit
Assortiment voor elke tuinier
Deskundig tuinadvies en informatie
Jouw bijdrage telt!

Breed assortiment tuinproducten

Tuinexpress is een toonaangevende webshop voor iedereen die van tuinieren houdt. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groene vingers hebt, bij Tuinexpress vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin tot een prachtig paradijs te maken. Ons assortiment omvat een breed scala aan producten voor tuinieren, zoals tuingereedschap, planten, bloembollen, zaden, tuinverlichting, tuinmeubelen en nog veel meer.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Tuinexpress vinden we het belangrijk om een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod te hebben, maar we hechten ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld op basis van duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We bieden bijvoorbeeld producten aan die gemaakt zijn van gerecyclede materialen, zoals tuinmeubelen en plantenbakken van gerecycled plastic. Dit draagt bij aan een circulaire economie en het verminderen van afval.

Biologisch afbreekbare tuinproducten

Daarnaast hebben we een ruime keuze aan biologisch afbreekbare tuinartikelen, zodat onze klanten op een verantwoorde manier kunnen tuinieren zonder de bodem en het milieu te vervuilen. Door te kiezen voor duurzame en verantwoorde producten dragen we bij aan een betere wereld voor nu en in de toekomst.

Dierenwelzijn en biodiversiteit

Bij Tuinexpress hechten we ook veel waarde aan dierenwelzijn. We hebben een assortiment aan vogelhuisjes, voederbakken en insectenhotels om de natuurlijke leefomgeving van dieren in de tuin te ondersteunen. Hiermee dragen we bij aan een betere biodiversiteit en het behoud van onze natuur. Ook hebben we producten om ongewenste dieren op een diervriendelijke manier te bestrijden, zoals mollenverjagers en ultrasone kattenverjagers.

Assortiment voor elke tuinier

Naast duurzaamheid en verantwoordelijkheid vinden we het belangrijk om ons assortiment toegankelijk te maken voor iedereen. Zo hebben we een ruime keuze aan producten in verschillende prijscategorieën, afkomstig van ons en verschillende partners. Zo kan iedereen genieten van een mooie tuin met een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen, variërend van betaalbare opties tot luxe tuinsets. Of je nu op zoek bent naar een praktische tuintafel en stoelen voor dagelijks gebruik, of juist naar een stijlvolle loungeset om van de zomerse dagen te genieten, bij Tuinexpress hebben we alles wat je nodig hebt. Onze collectie omvat tevens een scala aan accessoires en decoraties om je tuin compleet te maken, van sfeervolle verlichting tot handige opbergoplossingen

Deskundig tuinadvies en informatie

Naast ons assortiment bieden we ook deskundig advies en informatie over tuinieren. We hebben een blog waarop we tips en adviezen delen over het onderhouden van je tuin, het planten van bloemen en het kweken van groenten. Daarnaast hebben we een klantenservice die altijd klaar staat om je te helpen bij vragen of problemen.

Jouw bijdrage telt!

Bij Tuinexpress blijven we ons inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en blijven we ons assortiment verbeteren en verduurzamen. We streven ernaar om een inspiratiebron te zijn voor iedereen die van tuinieren houdt en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Wil jij bijdragen aan een beter Tuinexpress? neem direct contact op met de klantenservice. Wij nemen jouw adviezen erg serieus. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de klantenservice.