Levertijd: niet leverbaar
De composter grijs is een ideale oplossing voor ...
€ 26,95
1 uitvoering
Composter grijs
Levertijd: niet leverbaar
De composter grijs is een ideale oplossing voor ...
€ 26,95
1 uitvoering
Composter grijs Esschert Design
Levertijd: niet leverbaar
Deze composter wit met retrolook is ideaal voor ...
€ 26,95
1 uitvoering
Composter wit
Levertijd: niet leverbaar
Deze composter wit met retrolook is ideaal voor ...
€ 26,95
1 uitvoering
Composter wit Esschert Design

Maak voeding voor de tuin met een compostemmer!

Ben je op zoek naar een compostemmer? Om jouw tuin te voorzien van extra voeding, kun je gebruik maken van compost. Compost is vrij gemakkelijk zelf te maken in een compostemmer. Terwijl veel mensen nog steeds vaak besluiten om het te kopen, kun je het dus ook simpelweg gratis verkrijgen middels tuinafval uit eigen tuin. Door jouw tuinafval te verzamelen in een compostemmer, kun je ervoor zorgen dat goede bacteriën het tuinafval om zullen gaan zetten tot compost. Een compostemmer is voorzien van de juiste beluchting zodat het composteerproces optimaal kan worden voortgezet. Ben je benieuwd naar een compostemmer voor jouw tuin? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod!

Goed compost in de compostemmer maken

Wanneer je goed compost in de compostemmer zou willen maken, dan is het belangrijk om verschillende soorten tuinafval in de compostemmer te plaatsen. Verschillende soorten tuinafval zijn makkelijk te verkrijgen bij het plegen van onderhoud aan de tuin. Toch is het belangrijk dat je dit type tuinafval niet direct in de compostemmer gooit. Is het tuinafval nat? Dan is het belangrijk dat je deze niet direct in de compostemmer gooit. Veel nat tuinafval kan een slechte impact hebben op het compost in de composteeremmer. Door nat tuinafval kan het compost namelijk gaan rotten, dit wil je natuurlijk voorkomen. Het is belangrijk dat je dit tegen gaat. Wanneer je over nat tuinafval beschikt, laat dit dan kort even drogen of pleeg het nodige tuinonderhoud op een moment dat de tuin droog is.

Wil je meer weten over een compostemmer?

Om hoogwaardig compost te verkrijgen is het belangrijk dat je geen bewerkte etensresten of ander afval in de compostemmer gooit. In een compostemmer mag dus alleen tuinafval. Wanneer je compost uit de compostemmer in de tuin wilt gaan strooien, dan kun je dit het best doen nadat je het compost goed door elkaar hebt gehusseld. Een composthoop bestaat namelijk uit verschillende laagjes. Door goed te husselen worden de verschillende bacteriën en mineralen goed door elkaar gehusseld. Hierdoor heb je een gezonde mix aan mineralen en bacteriën.
Gerelateerde artikels