Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze Rimini afdekhoes houdt u op een ...
€ 21,95
1 uitvoering
Rimini afdekhoes voor ligbed
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze Rimini afdekhoes houdt u op een ...
€ 21,95
1 uitvoering
Rimini afdekhoes voor ligbed Nature

Bescherm jouw ligbed met een ligbedhoes

Een ligbed gebruik je natuurlijk alleen gedurende de periodes met mooi weer, een ligbed laat men echter wel gedurende het hele jaar door in de tuin staan. Een ligbed kun je daarom het best voorzien van de nodige bescherming op het moment dat je hier geen gebruik van maakt. Een tuinmeubelhoes kan je hierbij helpen. Een ligbedhoes voorziet jouw ligbed van de nodige bescherming m.b.t. de weersinvloeden. Hierbij kun je denken aan vorst, langdurige regen of uv-straling die de kwaliteit van een ligbed aan kunnen tasten. Een ligbed hoef je daarnaast nog maar een stuk minder vaak schoon te maken. De hoes kan namelijk ook perfect verschillende vuiligheden op het ligbed voorkomen. Een ligbedhoes van dus vele voordelen bieden t.o.v. het ligbed in jouw tuin. Benieuwd naar een geschikte ligbedhoes? Bekijk snel het assortiment!

Kwaliteit van een ligbedhoes

Een ligbedhoes is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Wij beschikken uiteraard over een universeel ligbedhoes dat geschikt is voor vrijwel ieder ligbed, maar het is veelal ook mogelijk om een hoes te verkrijgen voor een specifiek soort ligbed. Naast de afmetingen kan er een aanzienlijk groot verschil zitten in de kwaliteit. De kwaliteit van een ligbedhoes wordt bepaald a.d.h.v. de levensduur van het materiaal en in hoeverre de hoes jouw ligbed kan voorzien van de nodige bescherming. De goedkopere hoezen zijn veelal ontwikkeld uit PVC, de duurdere hoezen worden daarentegen ontwikkeld uit polyester. Beide materialen zijn natuurlijk voldoende beschermend, alleen heeft polyester de positieve eigenschappen dat deze niet is voorzien van weekmakers. Het materiaal is van oorsprong al flexibel en vervolgens behandeld middels een coating. Een PVC ligbedhoed zal in de loop der jaren zijn weekmakers verliezen waardoor hij gevoeliger wordt voor scheuren of gaten. Wil je een ligbedhoes kopen? Bepaal dan van tevoren goed hoe lang deze mee moet kunnen.

Meer weten over een ligbedhoes?

Heb jij een prachtige ligbedhoes voor in de tuin gezien? Neem dan kun je deze natuurlijk gemakkelijk middels de webshop bestellen. Wij begrijpen daarentegen echter dat je mogelijk wat vragen over een ligbedhoes kunt hebben. Wij zijn uiteraard in staat om jouw vragen te beantwoorden of om het een en ander voor jou na te gaan. Je kunt ons bereiken middels de contactpagina!
Gerelateerde artikels