Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De mooie ronde picknicktafel van ...
€ 691,95
1 uitvoering
Picknicktafel rond geïmpregneerd
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De mooie ronde picknicktafel van ...
€ 691,95
1 uitvoering
Picknicktafel rond geïmpregneerd Tuinbankje.nl
Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties Afmetingen tafel: 141 x 75 ...
€ 1.089,00
1 uitvoering
Picknicktafel Arezzo aluminium rond
Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties Afmetingen tafel: 141 x 75 ...
€ 1.089,00
1 uitvoering
Picknicktafel Arezzo aluminium rond Tuinbankje.nl

Een prachtige ronde picknicktafel

Ben je op zoek naar een ronde picknicktafel voor jouw tuin? Waar voorheen de picknicktafel alleen voorkwam in vierkante of rechthoekige vormen, zijn er nu veel meer mogelijkheden beschikbaar. Zo beschikken wij tegenwoordig over de ronde picknicktafel. De ronde picknicktafel biedt in tegenstelling tot de traditionele varianten weer wat andere voordelen. Zo is een ronde picknicktafel ontzettend gezellig omdat je met meerdere personen in een kring zit. Zo kun je elkaar allemaal goed aankijken en beter met elkaar communiceren zonder dat er andere personen in de weg zitten. Een ronde picknicktafel staat daarnaast erg mooi in vierkante of hoekige tuinen. Door een ronde tafel in de kamer te plaatsen, kun je de hoeken wat meer doorbreken. Hierdoor lijkt een tuin al gauw een stukje groter. Interesse naar een ronde picknicktafel? Neem dan gelijk even een kijkje binnen ons assortiment met ronde picknicktafels!

Type ronde picknicktafel

Een ronde picknicktafel is bij ons niet alleen verkrijgbaar in een houten constructie, maar wij beschikken ook over diversen metalen constructies. Hierbij kun je denken aan het stevige en lichte materiaal aluminium. Doordat dit materiaal licht is van gewicht, kun je de ronde picknicktafel gemakkelijk verplaatsen. Zo kun de tafel te allen tijde in het gewenste plekje met zon neerzetten. Naast de aluminium ronde picknicktafel beschikken wij uiteraard ook over de houten variant. De houten ronde picknicktafel beschikt over een stevige constructie en is veelal in een grote hoeveelheid maten beschikbaar. Een ronde picknicktafel beschikt vaak over een aantal losse zittingen, zo is het een stuk gemakkelijker om snel aan tafel plaats te kunnen nemen, zonder dat je moeilijk over de zittingen heen moet stappen.

Het onderhouden van een ronde picknicktafel

Een aluminium ronde picknicktafel beschikt natuurlijk over onderhoudsvrije materialen. Zo zal je weinig omkijk hebben naar het gebruik van de tafels. Ook de zittingen kunnen bestaan uit onderhoudsvrije materialen. Zo is er bijvoorbeeld ook polywoord beschikbaar. Dit is een kunststof met de look en feeling van hout, maar vraag niet om al het onderhoud dat bij hout wel komt kijken. Wil je een onderhoudsvrije ronde picknicktafel? Kies dan voor een polywoord, aluminium of combinatie van beide! Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een ronde picknicktafel van geïmpregneerd hout. Dergelijke ronde picknicktafels zijn voorzien van een beschermende laag die resulteren dat het hout tot wel vijfentwintig jaar mee kan gaan. Beschik je over een ronde picknicktafel van normaal hout? Dan zal je deze jaarlijks moeten behandelen met behulp van een beits of speciale lak voor tuinmeubelen.

Graag wat meer informatie over een ronde picknicktafel?

Een ronde picknicktafel is dus in ontzettend veel verschillende varianten te verkrijgen. Ben je benieuwd naar de bepaalde mogelijkheden die een specifieke ronde picknicktafel kan bieden? Neem dan snel even contact op met de klantenservice, zij kunnen je wellicht van meer informatie voorzien m.b.t. de gewenste ronde picknicktafel of eventueel wat dingen voor je uitzoeken! Neem snel contact met ons op middels de contactpagina!