Levertijd: niet leverbaar
3 in 1 bakplaat voor barbecue, pizza of als ...
€ 62,95
1 uitvoering
Multifunctionele ronde gietijzeren bakplaat
Levertijd: niet leverbaar
3 in 1 bakplaat voor barbecue, pizza of als ...
€ 62,95
1 uitvoering
Multifunctionele ronde gietijzeren bakplaat Esschert Design
Levertijd: niet leverbaar
Van vuurschaal naar barbecue en grill naar ...
€ 549,00
1 uitvoering
Vuurschaal met grilrooster 3 in 1
Levertijd: niet leverbaar
Van vuurschaal naar barbecue en grill naar ...
€ 549,00
1 uitvoering
Vuurschaal met grilrooster 3 in 1 Esschert Design

Op zoek naar een driepoot BBQ?

Terug naar waar het grillen begon? Kies dan voor een authentieke driepoot BBQ. Deze driepoot BBQ biedt jou de mogelijkheid om de heerlijkste gerechten direct boven het vuur te bereiden. Daarbij is het ook nog eens een gemakkelijke BBQ voor vrijwel iedere locatie. Het enige je hoeft te doen is het maken van een vuurtje op de grond en hier de driepoot boven op te stellen. Onder andere heerlijk voor in de tuin wilt bbqen. Je kunt de driepoot bbq zien als een soort kooktoestel, dit omdat je er niet alleen op kunt bbqen maar ook nog is goed op kunt koken of braden. Zo is het een multifunctionele bbq die je ook makkelijk in gebruikt kunt nemen.

Verschillende manieren van koken

Zoals hierboven beschreven zijn er veel verschillende manieren over hoe je de driepoot bbq kunt gebruiken. Je kunt er veel lekkere maaltijden mee bereiden, van een gegrilde biefstuk tot een pruttelend stoofpotje. Wie wilt dat nou niet, met een traditionele driepoot bbq een gezellige avond beleven? Je bent vrij in de manier hoe je het vuur onder de driepoot maakt. Met oog voor veiligheid raden wij aan om dit in een vuurschaal te doen. Wat rest is je lekkere stukjes vlees en groentes op te grillen of koken! Je kunt natuurlijk ook kleinere etenswaren bereiden op de driepoot bbq, denk daarbij aan marshmallows. Zelfs het koken van water is mogelijk!

Aansteken van het vuur

Er zijn verschillende manier van het aanmaken van de vuurschaal voor onder de driepoot bbq. Zo kun je hout, houtskool of briketten gebruiken. Wil jij jouw BBQ aansteken? Dan raden wij persoonlijk aan om gebruik te maken van brikketten. Brikketten worden ontwikkeld uit stukken houtskool die aan elkaar worden gebonden. Het aansteken van brikketten kan soms wat langer duren, maar ze gaan ook een stuk langer mee! Wij beschikken over goede briketten en houtskool voor het gebruik van jouw driepoot BBQ.

De driepoot bbq is bij ons online te bestellen

Met onze unieke driepoot bbq's kun jij je de heerlijkste gerechten bereiden en ultiem genieten van Sfeervolle avonden rondom het vuur! Klaar met buiten koken? De driepoot BBQ berg je namelijk ook gemakkelijk, bovendien neemt hij niet veel ruimte in beslag. Onze driepoot BBQ’s zijn van goede kwaliteit, daarbij hechten wij veel waarde aan een veilige aankomst. Een bestelde driepoot bbq of accessoires worden daarom met de nodige zorg en liefde verpakt!

Meer informatie over de driepoot BBQ?

In ons assortiment kun je naast de driepoot BBQ nog veel meer verschillende BBQ’s terugvinden. Wil je meer informatie over een van onze BBQ’s of een van de accessoires? Neem dan snel even contact op met een van onze specialisten. Zij zullen je netjes te woord staan om je vragen over de driepoot BBQ te beantwoorden. Je kunt de klantenservice makkelijk bereiken door gebruik van de contactpagina!