Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Onkruidsteker welke geschikt is voor het ...
€ 16,95
1 uitvoering
Handonkruidsteker
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Onkruidsteker welke geschikt is voor het ...
€ 16,95
1 uitvoering
Handonkruidsteker Talen Tools
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Specificaties: Totale lengte: 90 cm ...
€ 34,95
1 uitvoering
Onkruidsteker 90 cm
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Specificaties: Totale lengte: 90 cm ...
€ 34,95
1 uitvoering
Onkruidsteker 90 cm Talen Tools

Ben je op zoek naar een onkruidsteker?

Onkruid in het gazon is natuurlijk erg onprettig, gelukkig kun je het werk met een onkruidsteker een stuk gemakkelijker maken. Een onkruidsteker biedt jou de mogelijkheid om hardnekkig dieperliggend onkruid gemakkelijk te verwijderen. Een onkruidsteker zorgt er daarnaast voor dat je niet meer ongemakkelijk op je knieën het onkruid moet verwijderen. Een onkruidsteker is namelijk voorzien van een lange steel met aan het einde een grijpstuk die bestaat uit vijf scherpe pinnen. Deze pinnen steek je gemakkelijk in de grond op de plek waar het onkruid in je gazon zit genesteld. Op het moment dat je de onkruidsteker in de grond duwt, dan zullen de pinnen automatisch samentrekken waardoor het onkruid vast wordt geklemd. Trek de onkruidsteker nu weer omhoog en het onkruid is uit de tuin verwijderd.

Waarom gebruik je een onkruidsteker

Omdat onkruid in verschillende type grond voorkomt zit er vaak een voetstuk aan de onkruidsteker. Met behulp van het voetstuk wordt het mogelijk om ook in harde gronden gemakkelijk het onkruid met wortel weg te halen door de onkruidsteker diep genoeg in de grond te steken. Met een onkruidsteker kun je alle hardnekkige en ongewenste gewassen in jouw tuin dus gemakkelijk verwijderen. Door het onkruid in de tuin met een onkruidsteker te verwijderen neemt de kans aanzienlijk toe dat het onkruid in de toekomst NIET meer terug zal gaan komen.

Bescherm jouw gazon door gebruik van een onkruidsteker

Wij raden aan om zo veel mogelijk een onkruidsteker te gebruiken bij het verwijderen van onkruid uit jouw gazon. Met behulp van een onkruidsteker beschadig je de rest van het gazon vrijwel minimaal. Lukt het niet om met een normale onkruidsteker het onkruid uit jouw gazon te halen? Kies dan voor een onkruidsteker met handvat. Dit type onkruidsteker beschikt niet over een steel maar over een handvat. Hiermee kun je nog wat preciezer het echte hardnekkige onkruid uit jouw gazon wegsnijden. Een onkruidsteker is dus beschikbaar in twee verschillende soorten. Daarnaast zijn er ook een aantal verschillende varianten, let hierbij vooral op het grijpstuk of het mes.

Toch nog iets meer weten over de onkruidsteker?

Je kunt natuurlijk enige vragen hebben m.b.t. een onkruidsteker. De vragen die jij wellicht nog mocht hebben beantwoorden wij graag op onze contactpagina. Je kunt ons uiteraard gemakkelijk bereiken middels onze contactpagina! Wij helpen jou graag verder en voorzien je graag van een uitgebreid antwoord op jouw vragen.