Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is gemaakt van kunststof en is speciaal ...
€ 98,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zilver
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is gemaakt van kunststof en is speciaal ...
€ 98,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zilver BiOrb
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een veilige plaats om uw BiOrb aquarium op te ...
€ 103,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zwart
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een veilige plaats om uw BiOrb aquarium op te ...
€ 103,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zwart BiOrb

Op zoek naar een BiOrb aquarium?

Het idee achter een BiOrb aquarium is het feit dat jij geen expert hoeft te zijn om deze te onderhouden. BiOrb maakt het voor iedereen toegankelijk om een aquarium te onderhouden. Bij aanschaf van een BiOrb aquarium heb je alles dat nodig is om een aquarium op te zetten, in een set bij elkaar. Het enige dat jij nog moet doen is het uitkiezen van leuke aquarium decoratie en natuurlijk de spetterende vissen!

Het gemak van BiOrb aquaria

Het grote gemak van een BiOrb aquarium zit hem met name in het onderhoud. Hoe hoor ik jou al denken! Een BiOrb aquarium beschikt over een innovatief filtersysteem dat weinig onderhoud behoeft. Centraal in het aquarium bevindt zich de bubbelbuis. Deze blaast continue lucht in het water waardoor er een circulatie in het water ontstaat. De gehele filtering vindt plaats op de bodem van het aquarium, op de bodem van het aquarium ligt keramische media waar de biologische filtratie plaatsvindt en waar giftige stoffen uit het water worden gehaald. Eventuele rest afvalstoffen worden ingesloten en opgeslagen in de filtercartridge. Het schone water wordt vervolgens terug omhoog gepompt door de bubbelbuis waarna de cyclus zich herhaalt. Het belangrijkste onderhoud dat je uit moet voeren is eens in de vier tot zes weken het filtercartridge vervangen en één derde van het water en jouw BiOrb aquarium is weer in optimale conditie.

Voordelen van BiOrb aquaria

Een BiOrb aquarium heeft vele voordelen tegenover een traditioneel aquarium. Een BiOrb aquarium is gemaakt van acryl, wat zeer sterk is. Acryl is tot tien keer sterker dan glas en hierdoor zal het aquarium niet snel barsten of beschadigen. Daarnaast is acryl zeer helder materiaal, de doorzichtigheid van acryl is 93%, tegenover 70% doorzichtigheid bij glas. Hierdoor wordt het beeld van jouw vissen en de decoratie in jouw aquarium zeer scherp en helder. Ten slotte heeft acryl een isolerende werking. Het verliest weinig warmte en hierdoor kost het je weinig energie om het aquarium op temperatuur te brengen en te houden. Wij bieden een groot assortiment BiOrb aquariums en bijbehorende accessoires waardoor er naar ieders smaak een BiOrb aquarium verkrijgbaar is!

Hulp nodig bij het kiezen van jouw BiOrb aquarium of accessoires?

Voor meer informatie over onze innovatieve BiOrb aquariums kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen jou alles vertellen over de werking van het systeem en je de nodige accessoires aanbevelen. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met een van onze collega’s met behulp van onze contactpagina!
Gerelateerde artikels