Levertijd: niet leverbaar
Multifunctionele spray voor bijvoorbeeld het ...
€ 17,95
1 uitvoering
WD40 Multispray 300 ml
Levertijd: niet leverbaar
Multifunctionele spray voor bijvoorbeeld het ...
€ 17,95
1 uitvoering
WD40 Multispray 300 ml WD40
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor ...
€ 19,95
1 uitvoering
Griffon multispray
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
De is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor ...
€ 19,95
1 uitvoering
Griffon multispray Griffon

Behoudt jouw tuingereedschap in goede staat met behulp van smeermiddel

Tuinonderhoud is erg belangrijk om goed te kunnen genieten van een tuin. Tuinonderhoud komt ieder jaar terug. Het is hierbij belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste middelen. Door het gebruik van de juiste gereedschappen wordt het mogelijk om de tuinonderhoud netjes en snel af te werken. Echter vragen de materialen ook om een onderhoudsbeurt. Een van de middelen die kunt gebruiken om de gereedschappen optimaal en soepel te houden is smeermiddel. Smeermiddel is te verkrijgen in een bus en breng je snel en gemakkelijk aan op alle gereedschappen die even geen zin hebben om mee te werken.

Smeermiddel plaatselijk aanbrengen

Voor het gebruik van smeermiddel hoef je eigenlijk alleen het spuit stuk maar uit te klappen. De spuitkop van het smeermiddel is vaak vrij lang en dun. Dit geeft je de mogelijkheid om het smeermiddel vrij plaatselijk op de juiste plekken aan te brengen. Het smeermiddel kun je het best aanbrengen op tanden, scharen, schroeven en ander montage materiaal. Je kunt smeermiddel dus ook gebruiken voor andere elementen in de tuin. Zo kun je het ook perfect op die ene deur spuiten die niet meer goed open wilt.Het periodiek of regelmatig aanbrengen van smeermiddel Het is belangrijk dat je de elementen goed invet. Na een verloop van tijd zal het middel weer langzaam verdwijnen. Het kan dus zo zijn dat je een bepaald materiaal meerdere malen met een smeermiddel moet behandelen. Wij raden sowieso aan om het smeermiddel na iedere grote vorm van tuinonderhoud even op wat tuingereedschappen te gebruiken.
  Wat meer informatie nodig over smeermiddel? Wil je meer informatie over een smeermiddel of over de manier waarop je een smeermiddel kunt gebruiken. Dan staan wij klaar om jou van de juiste informatie te voorzien. Je kunt ons gemakkelijk bereiken middels de gegevens op onze contactpagina!