Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een voederautomaat zorgt ervoor dat uw vissen ...
€ 44,95
1 uitvoering
FishGuard aquarium voederautomaat
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een voederautomaat zorgt ervoor dat uw vissen ...
€ 44,95
1 uitvoering
FishGuard aquarium voederautomaat Oase - Indoor Aquatics
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Tetra AniMin is hoofdvoeder in vlokvorm voor ...
€ 21,95
1 uitvoering
Tetra Animin visvoer voor goudvissen 1000 ml
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Tetra AniMin is hoofdvoeder in vlokvorm voor ...
€ 21,95
1 uitvoering
Tetra Animin visvoer voor goudvissen 1000 ml Tetra

Wil jij visvoer voor jouw aquarium?

Beschik jij over een aquarium met vissen? Dan is visvoer een onmisbaar element. Je kunt visvoer in verschillende varianten verkrijgen. Zo beschikken wij over visvoer voor goudvissen, tropische vissen en natuurlijk over visvoer voor guppies. Naast visvoer voor verschillende soorten vissen, zijn er ook nog verschillende vormen van aquarium visvoer. Zo kun je denken aan verschil in structuur van het voer en natuurlijk van verschillende verpakkingsgroottes. Daarbij beschikken wij ook over een speciale voederautomaat. Benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. aquarium visvoer of eventuele accessoires? Neem gauw een kijkje binnen ons assortiment of lees nog eventjes verder!

Verschil in visvoer

In een aquarium kunnen zich verschillende soorten vissen begeven. Het is daarom niet te missen dat er verschillende soorten aquarium visvoer is. Iedere vis heeft een bepaald soort voer nodig. Zo kunnen we onderscheid maken in hoofdvoer en bijvoer. Hoofdvoer kun je een beetje zien als de vaste maaltijd van de dag voor ons als mensen zoals het ontbijt, de lunch en het avondeten. Het bijvoer kun je zien als een snack of lekkernij. Het is dus niet de bedoeling dat je bijvoer gaat gebruiken bij de vissen als hoofdvoer. Vissen kunnen ook aankomen in gewicht dus wees gewaarschuwd. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je niet iedere vissoort hetzelfde soort aquarium visvoer geeft. Hierin moet ook onderscheid gemaakt worden. De vissen zullen het voer wat in het water komt opeten maar of dit ze ook voorziet van de benodigde voedingstoffen is de vraag. Iedere vissoort heeft een bepaald soort voer dat ze eten.

Voederautomaat

Vergeet je het nog wel eens om de vissen te voeren? Dan is een voederautomaat ideaal. Een voederautomaat zorgt er voor dat jouw vissen altijd te eten krijgen zelfs als je niet thuis bent. Je kan de voederautomaat op verschillende manieren programmeren zodat er op het juiste moment in jouw aquarium visvoer wordt verspreid. Een voederautomaat is gemakkelijk aan de wand van een aquarium te bevestigen met een beugel. Door het ontwerp van de automaat wordt het voer te allen tijde beschermd tegen vocht.

Meer informatie over aquarium visvoer?

Heb je nog vragen over aquarium visvoer? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden waarop je zelf niet helemaal uit komt. Voor een uitgebreide vraag over aquarium visvoer kun je het best een mail sturen. Onze gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden op onze contactpagina!