Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Kunststof schotel welke is te gebruiken icm een ...
€ 34,95
1 uitvoering
Schotelzit voor kabelbaan
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Kunststof schotel welke is te gebruiken icm een ...
€ 34,95
1 uitvoering
Schotelzit voor kabelbaan Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Complete kabelbaan set met 30 meter kabel. ...
€ 149,95
1 uitvoering
Kabelbaan met 30 meter kabel
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Complete kabelbaan set met 30 meter kabel. ...
€ 149,95
1 uitvoering
Kabelbaan met 30 meter kabel Express

Wil jij jouw tuin voorzien van een kabelbaan?

Is jouw kind een echte avonturier dan is een kabelbaan ideaal. Met een kabelbaan in de tuin zal er genoeg vermaak zijn voor de kinderen. Zelf kun je zonder zorgen de afwas doen of toch even ontspannen op de bank met visite terwijl de kinderen lekker in eigen tuin aan het spelen zijn. De kabelbaan wordt met bevestigingsmateriaal geleverd en zal binnen een mum van tijd in de tuin hangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan gauw even ons assortiment met een divers aantal kabelbanen die jij gemakkelijk zelf kunt installeren!

Type kabelbaan

Er is keuze tussen twee verschillende soorten kabelbanen. De eerste variant is de kabelbaan zonder zitje. Aan deze kabelbaan moet je hangen en is erg uitdagend. Dit is perfect voor de wat oudere kinderen. De tweede variant is de kabelbaan met een zitje. Voor de wat kleinere kinderen is deze variant erg veilig en fijn. De kinderen kunnen met het zitje gemakkelijk met de kabelbaan spelen zonder enige hulp. Wij beschikken ook over een kabelbaan die je aan een speeltoestel vast kunt maken. 

Veiligheid bij gebruik van een kabelbaan

De veiligheid staat natuurlijk voorop. Bij de montage van de kabelbaan is het natuurlijk verstandig om rekening te houden met de ondergrond. Zo is het niet verstandig om de kabelbaan boven een stenen ondergrond te plaatsen. Het is aan te raden om de kabelbaan te plaatsen boven een grasveld zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Om zelf een zachte ondergrond te creëren leveren wij ook rubberen tegels.

Montage van de kabelbaan

Bevestig de kabel van de kabelbaan tussen twee stevige gezonde bomen of muren. Het is noodzakelijk om een helling tussen het startpunt en eindpunt te creëren. Hoe meer hoogteverschil er is tussen deze twee punten hoe sneller de kabelbaan gaat. Om de baan spannender te maken kun je het startpunt op een heuveltje maken.

Meer informatie over kabelbanen?

Heb je vragen over een kabelbaan en kun je ze zelf niet goed beantwoorden? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag advies over alle vragen m.b.t. een kabelbaan. Om jou weer verder op weg te helpen kun je contact opnemen met onze contactpagina! Ben je op zoek naar onze gegevens? Deze kun je gemakkelijk terug vinden op onze contactpagina.