Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Losse bewegingssensor voor montage op 220 Volt ...
€ 18,50
2 uitvoeringen
Bewegingssensor voor buitenlamp
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Losse bewegingssensor voor montage op 220 Volt ...
€ 18,50
2 uitvoeringen
Bewegingssensor voor buitenlamp EGLO

Op het juiste moment licht met een bewegingssensor

In een tuin maak je gebruik van verschillende soorten buitenverlichting. Zo heb je natuurlijk sfeerverlichting om heerlijk tot in de late uurtjes in de tuin door te kunnen brengen, maar je hebt ook functionele verlichting. Functionele verlichting kun je bedienen middels een schakelaar of bewegingssensor en dient vooral ter ondersteuning en extra zicht wanneer je even in de tuin moet zijn. Over het algemeen maakt men voor functionele verlichting gebruik van een schakelaar, toch kan een bewegingssensor je van ontzettend veel voordelen voorzien. Een bewegingssensor zet een lamp aan op de momenten dat dit nodig is. Je hoeft dus niet meer op zoek naar de lichtknop en bespaard een hoop stroom doordat de lamp ook automatisch weer uit gaat.

Voordelen van een bewegingssensor

Een bewegingssensor merkt personen op een bepaalde afstand op en zet dan de lamp aan. Zo ben je altijd voorzien van de nodige verlichting vanaf het moment dat je de tuin in loopt. Over het algemeen zit een bewegingssensor in een lamp verwerkt. Dit is echter niet altijd het geval, maar het is wel mogelijk om een losse bewegingssensor aan een bestaande lamp te koppelen. Een lichtsensor zorgt er dus als het ware voor dat je lampen alleen stroom verbruiken op de momenten dat het echt nodig is.
  Wil je meer te weten komen over de bewegingssensor Naast een bewegingssensor voor je lamp zijn er ook nog een hoop andere soorten schakelaars voor je verlichting in de tuin. Een bewegingssensor is over het algemeen de meest gekozen sensor voor functionele verlichting. Jouw lampen zullen dus niet meer langdurig branden en je belichten op het moment dat het nodig is. Er zijn echter diversen lichtschakelaars en sensoren. Wil je meer informatie over een bewegingssensor of over een bepaald type verlichting. Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken middels de contactpagina!