Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Rekstok met vierkante geimpregneerde grenen ...
€ 259,00
1 uitvoering
Rekstok Rudolf met vierkante palen 190x160cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Rekstok met vierkante geimpregneerde grenen ...
€ 259,00
1 uitvoering
Rekstok Rudolf met vierkante palen 190x160cm Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Rekstok met ronde geimpregneerde grenen palen. ...
€ 259,00
1 uitvoering
Rekstok Rudolf met ronde palen 190x160cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Rekstok met ronde geimpregneerde grenen palen. ...
€ 259,00
1 uitvoering
Rekstok Rudolf met ronde palen 190x160cm Express

Ultiem speelplezier met een rekstok in de tuin!

Een rekstok voor de kinderen in de tuin is ideaal. Op een rekstok kunnen kinderen in eigen tuin lekker oefenen met het uitvoeren van verschillende kunstjes. Hiermee kan een kind perfect zijn motoriek beter ontwikkelen, maar ook werken aan een betere weerstand. Met een rekstok creëer dus je een avontuurlijk speeltoestel voor jouw kinderen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het feit dat jouw kind te weinig bewegen. Een rekstok in de tuin zorgt overigens ook voor genoeg ontwikkelingsmogelijkheden van de motoriek. De rekstokken in ons assortiment zijn weer bestendig en gaan jarenlang mee.

Type rekstok

Het aantal soorten rekstokken is beperkt. Er zijn echter wel wat flinke verschillen tussen rekstokken. Zo zijn er enkele of dubbele rekstokken. Een enkele rekstok is gemakkelijker om in de tuin te plaatsen. De reden daarvan is dat een enkele rekstok minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast heb je nog een dubbele rekstok. Hiermee kan jouw kind samen met zijn vriendje of vriendinnetje heel de middag tegelijk koppeltjeduikelen.

De ideale rekstok voor jouw kind

Er bestaat ook een verschil in hoogte van de verschillende rekstokken. Voor de wat kleinere kinderen is vanzelfsprekend de kleinere maat erg geschikt en voor de wat grotere kinderen de hogere maat. Het is ook erg verstandig om rekening te houden met de ondergrond. Zo raden wij aan om rubberen tegels te plaatsen als ondergrond voor je rekstok. Zo is de kans dat de kinderen zich bezeren erg klein. Veiligheid staat nou eenmaal op nummer 1.

Meer informatie de rekstok?

Wil je graag wat meer informatie over het kiezen van een rekstok? Benader ons dan snel met behulp van onze contactpagina! Wij willen je uiteraard graag verder helpen. Wij kunnen je voorzien van een gepast antwoord en advies op jouw vragen. Wij denken mogelijk mee naar een gepaste oplossing en voorzien je van alle informatie m.b.t. de rekstok. Je kunt ons contacteren middels onze contactpagina! Om een zo goed mogelijk antwoord te verkrijgen, kun je het best een mail sturen, wij streven ernaar om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien!