Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Voor zie jouw tuin van de nodige sfeer met een olielamp

Ben je op zoek naar een fraai accessoire voor in de tuin? Dan zit je met een olielamp altijd goed. Onder het genot van een brandende olielamp kun jij heerlijk al je warme zomeravonden doorkomen. Een olielamp biedt de nodige sfeer en warmte in het donker, daarnaast brengt het brandende vuur ook nog eens een ontzettend gezellig gevoel met zich mee. Je kunt een olielamp gemakkelijk vullen met behulp van lampenolie. Je kunt een olielamp gebruiken tot dat de lont volledig is opgebrand. Wanneer de lont op is, zal je deze moeten vervangen voor een nieuwe. De lont en de olie die je gebruikt om een olielamp te kunnen ontsteken, gaan over het algemeen lang mee!

Olielamp hergebruiken

Het is natuurlijk een genot om een olielampje speels op tafel of op een kastje te zien branden, maar wanneer een olielamp leeg mocht raken kun je er ook een hoop andere leuke dingen mee ondernemen. Wanneer een olielamp leeg mocht gaan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deze niet te vullen met lampenolie. Je kunt een olielamp namelijk ook gemakkelijk ombouwen tot bloemenvaas of ander stuk tuindecoratie voor in huis. Ook met een lege olielamp kun jij jouw interieur of tuin mooi opfleuren.

Meer weten over een olielamp?

Heb je vragen over een specifiek soort olielamp of over het vervangen van de lont en olie? Dan kun je jouw vragen uiteraard aan ons stellen. Voor tips, advies of vragen over een olielamp kun je contact met ons opnemen middels de gegevens op onze contactpagina! Wij staan klaar om je te helpen en om je te voorzien van relevante informatie. Wil je ons graag spreken? Ga dan gauw naar onze contactpagina!