Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Kies huisnummers die passen bij je woning of pand!

Ben je op zoek naar een huisnummer voor bij de voordeur, poort, brievenbus of een andere plek rondom het huis? Huisnummer moeten natuurlijk matchen met de uitstaling van een huis of pand. Huisnummers zijn daarom een vorm van tuindecoratie Wij beschikken over een prachtig assortiment met leuke en speelse huisnummers. Huisnummers zijn natuurlijk te verkrijgen in verschillende materialen en designs. Het is ook mogelijk om met behulp van een verschillend aantal cijfers je huisnummer geheel zelf samen te stellen. Bekijk snel al onze huisnummers en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Soorten huisnummers

Wij leveren verschillende soorten huisnummers. Omdat de cijfers te maken krijgen met verschillende weersomstandigheden, is het natuurlijk van belang dat de huisnummers beschikken over voldoende kwaliteit. Zo kunnen al onze huisnummers tegen verschillende weersverwachtingen. Wanneer je de huisnummers ophangt kun je er dus vrijwel zeker van zijn dat je hier een lange tijd veel plezier van zal hebben. Zo beschikken wij over metalen, stenen en kunststof huisnummers. Vrijwel al deze materialen kennen een lange levensduur en staan daarom dus garant van de kwaliteit van jouw huisnummers. Mocht een huisnummer vies worden, dan kun je deze gemakkelijk oppoetsen. Gebruik hiervoor geen bijtende middelen, eventueel is het zelfs verstandig om te kiezen voor middel speciaal voor metaal, kunststof of steen. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem snel een kijkje naar ons verschillende aanbod!

Selecteer de juiste huisnummers

Wil je huisnummers gaan bestellen? Hou er dan rekening mee dat je het juiste nummer selecteert. In veel gevallen vergeet men dit waardoor met het verkeerde getal ontvangt. Bestaat je huisnummer uit meerdere getallen? Dan zal je dus meerdere huisnummers aan moeten schatten. Wij beschikken over een compleet aanbod aan huisnummers. Dit betekent dat alle cijfers te verkrijgen zijn, echter beschikken wij niet over letters waarmee je in sommige gevallen een huisnummer aan moet vullen.

Vragen over huisnummers?

Mocht je een aantal mooie huisnummers hebben gezien, neem dan gerust even contact met ons op! Wij kunnen je wellicht verder helpen m.b.t het kiezen van de juiste variant of eventueel bij het plaatsen van jouw bestelling met huisnummers. Neem snel contact op met onze klantenservice!