Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Ben je op zoek naar fruitkistjes?

Fruitkistjes zijn een vorm van tuindecoratie waar momenteel veel vraag naar is. Fruitkistjes kun je op diversen manieren gebruiken als decoratie voor in de tuin of in huis. Fruitkistjes zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen en kunnen daardoor op verschillende manieren worden ingezet. Wil je wat gezellige decoratie voor aan de muur? Kies er dan bijvoorbeeld voor om diversen maten fruitkistjes aan de muur vast te maken. Door verschillende fruitkistjes aan de muur vast te maken creëer je een speels geheel. Naast het ophangen van fruitkistjes kun je er ook voor kiezen om deze bijvoorbeeld te gebruiken als bijzettafeltje, plantentafel, mand of nachtkastje. Met een fruitkistje voorzie je jouw huis of tuin dus gemakkelijk van wat extra decoratie!

Verschillende soorten fruitkistjes

Fruitkistjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, maar ze kunnen ook worden ontwikkeld uit verschillende soorten hout. Zo kan het ene hout beter tegen het weer en straling dan ander hout. Ook zijn fruitkistjes die gemaakt zijn van hardhout over het algemeen wat sterker dan fruitkistjes die zijn gemaakt van zacht hout. Wil je ervoor zorgen dat fruitkistjes die buitenstaan langer meekunnen? Kies er dan voor om een fruitkistje te behandelen met behulp van een beschermer of beits. Met behulp van een beits kun je de fruitkistjes in een prachtige en natuurlijk ogende kleur laten stralen. Zo geef je een fruitkistje gemakkelijk een oude uitstraling of een robuuste look. Een fruitkistje kun je dus in vrijwel iedere tuin een mooi plekje geven.

Wees creatief in het gebruik van fruitkistjes

Door creatief met fruitkistjes om te gaan kun je jouw huis voorzien van een unieke uitstaling en profiteren van een aantal handigheidjes. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk dingen opslaan in verschillende soorten fruitkistjes, maar je kunt ook gemakkelijk een plantentrolley van een fruitkistje maken. Dit doe je door bijvoorbeeld een set wieltjes onder een fruitkistje te noteren. Heb je meer informatie nodig over een fruitkistje of wil je nog meer creatieve oplossingen m.b.t. fruitkistjes? Neem dan gerust even contact met ons op middels onze contactpagina!