Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Kamado BBQ kopen?

Heb je het over een Kamado BBQ, dan denkt men vrijwel meteen aan een Egg BBQ. Dat komt omdat een Kamado met zijn design veel weg heeft van een ei. Een Kamado houdt zijn warmte als BBQ zijnde vrijwel het beste vast. Hierdoor kun je met relatief weinig koolstof een hele avond goed BBQ’en. Een ander voordeel is het feit de temperatuur langer consistent blijft, vlees vis of groenten kun je daarom beter stomen! Al met al, de kamado zorgt voor een ware smaaksensatie en is daarbij niet eens lastig in gebruik. Ben jij gek op barbecueën? Met een Kamado wil jij straks het liefst iedere dag barbecueën!

Kamado BBQ en zijn geschiedenis

De Kamado is een Japans woord voor oven. Het woord kent een eeuwen oude geschiedenis en heeft in de tussentijd een flinke transformatie gemaakt. De Kamado BBQ was vroeger een ronde kleien pot die in de grond stond. In de pot werd houtskool opgestookt, het materiaal zorgde ervoor dat de warmte goed in de pot bleef hangen. Ditzelfde principe is door de Amerikanen overgenomen toen soldaten deze populaire grillmethode in Japan zagen. De kamado is in de tussentijd steeds verder ontwikkeld tot de variant die wij nu kennen!

Eigenschappen van de Kamado BBQ

Een Kamado BBQ is ontzettend veelzijdig, je kunt er de lekkerste stukken vlees, vis of groenten op bakken, grillen of braden. Hoe groot de stukken ook mogen zijn. Soms wordt er zelfs brood of een pizza op gebakken! Met een Kamado BBQ is het mogelijk om de temperatuur aan te passen met behulp van de temperatuur regulerende eigenschappen. Hierdoor kun je jouw stukje vlees of je zelfgemaakte pizza op de door jouw gewenste gaarheid bereid worden.

Een Kamado BBQ kopen?

Voor een topkwaliteit Kamado BBQ ben je bij ons aan het juiste adres, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs! Een Kamado is in een aantal verschillende kleuren en maten beschikbaar. In het algemeen kan een Kamado BBQ uit voorraad worden geleverd. Zo kun je lekker snel genieten van ambachtelijke BBQ avondjes. Benieuwd naar ons assortiment? Neem snel een kijkje!

Meer informatie over de Kamado BBQ?

Wil je meer informatie over de Kamado BBQ? Neem dan snel een kijkje op onze website, mis je wat relevante informatie? Dan helpen wij jou uiteraard graag verder. Voor al jouw vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Zij voorzien jou van een advies op maat en zoeken bij gebrek aan kennis graag het een en ander voor je uit! Voor meer informatie neem je snel contact op met behulp van onze contactpagina!