Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Gemakkelijk materialen vervoeren met een elektrische kruiwagen

Op zoek naar een elektrische kruiwagen? Een elektrische kruiwagen is ideaal bij projecten waarbij je zwarte materialen langdurig moet verplaatsen. Een elektrische kruiwagen is voorzien van een handig wiel dat automatisch wordt aangedreven. Je kunt het wiel gemakkelijk bedienen middels het schakelmechanisme aan de handvaten. Een elektrische kruiwagen kan dus zorgen voor wat extra ondersteuning tijdens het tillen. Je kunt het zware materiaal gemakkelijker vooruit duwen en hoeft zelf dus vrijwel geen kracht meer te zetten.

Werk sneller en makkelijker met een elektrische kruiwagen

Moet je een lastig parkour afleggen met een kruiwagen? Dan kan het al gauw prettig zijn om voor een elektrische kruiwagen te kiezen. Doordat de elektrische kruiwagen is voor voorzien van de aandrijving kun je ten alle tijden met de juiste snelheden over obstakels heen. Het kan namelijk voorkomen dat je anders met een kruiwagen om kan vallen. Door een continue snelheid aan te houden kun je met een elektrische kruiwagen continu lekker doorlopen en dus ook gemakkelijk wat extra werk verzetten!

Accessoires voor een elektrische kruiwagen

Naast een elektrische kruiwagens beschikken wij ook over verschillende accessoires op jouw kruiwagen te onderhouden mocht jouw elektrische kruiwagen onverhoopt kapot gaan, dan beschikken wij uiteraard over verschillende materialen zoals een as, handvaten of wielen waarmee je jouw kruiwagen weer helemaal functioneel kunt krijgen. Heb je een specifiek onderdeel nodig voor jouw elektrische kruiwagen, vraag het dan gerust even bij ons na, wellicht kunnen wij bij de leverancier voorleggen of deze te verkrijgen is.

Meer weten over een kruiwagen?

Wil je meer informatie over een elektrische kruiwagen of heb je een vraag over een kruiwagen die je bij ons op de website hebt bekeken? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en om mee te denken naar een passend advies. Je kunt jouw vraag stellen middels onze contactpagina.