Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Scherm jouw tuin mooi af met een kunsthaag

Ben je zoekende naar een mooie tuinafscheiding? Dan is een kunsthaag wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Er zijn tegenwoordig echter een hoop diversen soorten kunsthagen. Een kunsthaag is ideaal om een kale muur of een saai plekje in de tuin op een natuurlijke manier op te fleuren. Daarnaast kent een kunsthaag ook nog eens diversen voordelen. Een kunsthaag vereist namelijk geen tot weinig onderhoud. Je houdt ze gemakkelijk schoon en de kunsthaag kent uiteraard een erg lange levensduur. Wij beschikken over kunsthagen in diversen lengtes en hoogtes. Ze beschermen je tegen de wind en de zon. Daarnaast kan een kunsthaag je prefect voorzien van wat extra privacy.

Een kunsthaag monteren

Een kunsthaag kun je gemakkelijk aan een muur, schutting of hekwerk vastmaken. Een kunsthaag kan echter ook perfect diennen als balkonscherm! Een kunsthaag monteer kun je vastmaken met behulp van spijkers, schroeven, tiewraps of verbindingsdraad. Vaak worden bevestigingsmaterialen voor de kunsthaag meegeleverd. Wanneer je een standaard stuk kunsthaag besteld kan het natuurlijk voorkomen dat deze niet helemaal past. Gelukkig kun je een kunsthaag vaak op maat knippen. Zo beschik jij over een juiste maat kunsthaag waarmee je gemakkelijk een nette tuinafscheiding creëert. Wij raden te allen tijde aan om het bijgeleverde advies te raadplegen, voor vragen kun je daarom uiteraard bij ons terecht!

Wil je meer info over een kunsthaag?

Heb je een vraag over een kunsthaag of wil je wat advies bij het bevestigen van ee kunsthaag? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij staan klaar om jou te helpen en om jou een juiste kunsthaag aan te bieden. Je #### ons gemakkelijk bereiken middels de gegevens op onze contactpagina! Uitgebreide vragen over een kunsthaag kunnen het best worden gesteld middels het contactformulier.