Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties:   Materiaal frame: ...
€ 479,00
1 uitvoering
Valencia wicker ligbed
Levertijd: Niet leverbaar
Specificaties:   Materiaal frame: ...
€ 479,00
1 uitvoering
Valencia wicker ligbed Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is een comfortabel ligbed voor in de tuin ...
€ 549,00
1 uitvoering
SenS-Line Ligbed Rick
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is een comfortabel ligbed voor in de tuin ...
€ 549,00
1 uitvoering
SenS-Line Ligbed Rick SenS-Line

Geniet van het heerlijke weer op een wicker ligbed!

Ontspannen in eigen tuin kan op verschillende manieren. Wij beschikken over verschillende tuinmeubelen waarop je heerlijk kunt genieten van het lekkere weer, zo ook over een wicker ligbed. Een wicker ligbed is licht, vrijwel onderhoudsvrij en heerlijk comfortabel. Een wicker ligbed is natuurlijk te verkrijgen in een aantal mooie kleuren en ontwerpen. Zo beschikken wij over een assortiment met zowel prachtige donker als licht gekleurde wicker ligbedden. Afhankelijk van het wicker ligbed, kun je deze volledig afstemmen op de gewenste lighouding. Zo hebben veel wicker ligbedden de mogelijkheid om een hoofdsteun omhoog te plaatsen terwijl sommige ook de optie bieden om de voetensteun naar voorkeur af te stemmen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot ons assortiment m.b.t. het wicker ligbed?

Een onderhoudsvrij ligbed

Een ligbed is comfortabel maar daarnaast ook in zijn geheel onderhoudsvrij. Dit wil zeggen dat je het materiaal niet jaarlijks hoeft te behandelen om deze bestendig te laten zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Een wicker ligbed kan in de loop der tijd natuurlijk wel wat vuiler worden door regen en opspattend zand. Een wicker ligbed is echter gemakkelijk schoon te maken. Het schoonmaken van een wicker ligbed doe je gemakkelijk met behulp van water met een sopje. Zorg er echter voor dat je geen gebruik maakt van bijtende middelen, dit kan het materiaal namelijk aanzienlijk beschadigen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Het is ook mogelijk om jouw wicker ligbed te beschermen tegen vuil met behulp van een afdekhoes.

Wicker ligbed nog comfortabeler maken

Een wicker ligbed kun je daarnaast extra comfortabel maken met behulp van een prachtig tuinkussen. Wij beschikken over en breed assortiment met tuinkussens voor je wicker ligbed. Vaak zit er al een heerlijk kussen bij een wicker ligbed inbegrepen. Mocht deze niet zijn inbegrepen, dan kun je in ons assortiment vast een passend tuinkussen vinden voor jouw wicker ligbed. Het kussen van een wicker ligbed is veelal geschikt voor in de tuin. Zo kun je deze gemakkelijker schoonmaken en zijn deze beter bestendig tegen vocht of uv-straling. Wil je de kussens van je wicker ligbed netjes opruimen? Kies dan voor een kussenhoes. Zo blijven de kussens vrij van vuiligheid, stof en natuurlijk vocht. De kwaliteit van de kussens blijft zo optimaal en ze zijn altijd klaar voor een volgend gebruik!

Wil je meer weten over een wicker ligbed?

Een wicker ligbed is biedt een stevig fundament middels het metalen frame. Om het frame wordt het wicker heen gewoven waardoor er een prachtig patroon ontstaat. Wicker is een stevig materiaal dat niet zomaar zal breken. Door de lichte constructie rijd je een wicker ligbed gemakkelijk naar de gewenste locatie waar op dat moment het zonnetje lekker aan het schijnen is. Wil jij wat meer weten over een wicker ligbed en mogelijke toebehoren? Neem dan gauw een kijkje binnen ons assortiment, mochten er nog vragen zijn, dan kun je deze gemakkelijk stellen middels onze contactpagina!