Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een spanband is erg handig voor het vastzetten ...
€ 7,99
1 uitvoering
Spanband met ratel 5 meter
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een spanband is erg handig voor het vastzetten ...
€ 7,99
1 uitvoering
Spanband met ratel 5 meter Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Voorkom dat uw lading tijdens transport gaat ...
€ 9,95
1 uitvoering
Spanband met ratel en haken 5 meter
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Voorkom dat uw lading tijdens transport gaat ...
€ 9,95
1 uitvoering
Spanband met ratel en haken 5 meter Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Zorg tijdens transport dat uw lading op de ...
€ 18,25
1 uitvoering
Spanband met ratel en haken 6 meter
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Zorg tijdens transport dat uw lading op de ...
€ 18,25
1 uitvoering
Spanband met ratel en haken 6 meter Express

Ben jij op zoek naar spanbanden?

Het goed bevestigen, vastmaken of omsluiten van voorwerpen kan soms een hele klus zijn. Om voorwerpen stevig vast te zetten is het in veel gevallen verstandig om gebruik te maken van spanbanden. Zij helpen je om voorwerpen netjes en stevig op hun plek te houden. Spanbanden kun je zowel gebruiken bij verschillende vormen van tuinonderhoud of bijvoorbeeld bij het verstevigen van een boom. Echter kan je spanbanden ook perfect gebruiken bij het vervoeren van materialen. Spanbanden zorgen ervoor dat voorwerpen stevig vast worden geklemd aan hetgeen waar ze aan bevestigd moeten worden. In veel gevallen kan een spanband ervoor zorgen dat iets veel strakker bevestigd zit dan wanneer je zelf een touw vast gaat zitten knopen.

Soorten spanbanden

Spanbanden zijn te verkrijgen in verschillende diktes. Over het algemeen geld de regel, hoe dikker de band hoe breder de druk op de band kan worden verdeeld over de materialen die worden vastgezet. Bij gevoeligere materialen raden wij aan om een bredere band te nemen. Verder kun je kiezen of spanbanden voorzien moeten worden van haken of gespen. Deze zijn vaak ontwikkeld uit metaal. Met behulp van een gesp, de haken of ratel wordt het erg gemakkelijk om de band te monteren. Het is natuurlijk per klus afhankelijk welke optie je het best kan bedienen. Wij raden altijd aan om spanbanden af te sluiten met een gesp of ratel. Deze materialen zijn veel sterker dan bijvoorbeeld het maken van een knoop, daarnaast kun je de materialen gemakkelijk los maken.

Spanbanden voor extra opslag

Spanbanden zijn dus ideaal bij het vervoeren, verhuizen of opslaan van materialen. Je kunt er zeker van zijn dat je artikelen stevig zijn bevestigd en dat er niet zomaar iets mis mee kan gaan. Zelfs onder wat hogere druk zal de spanband zichzelf prima kunnen houden. Door het samenbinden van artikelen kun je vaak ook nog eens een hoop ruimte in de opslag besparen! Zo heb je met spanbanden ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld aan het plafond of aan de muur dingen gemakkelijk vast te zetten. Zo kan je een opslag zoals garage of tuinhuis optimaal benutten!

Een spanbanden ter ondersteuning van bomen of gewassen

Verder kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een boom stevig op zijn plek moet blijven staan. Een extra ondersteuning kan hier ook erg prettig zijn voor de boom. De boom zou je bijvoorbeeld met de spanbanden vast kunnen zetten aan een paal. Zelfs onder grote winddruk is de boom in staat om gemakkelijker overeind te blijven staan, spanbanden bieden dus een stevige ondersteuning!

Wil je dat wij jou voorzien van meer informatie over spanbanden?

Spanbanden zijn dus ideaal bij het verkrijgen van meer ondersteuning bij het bevestigen van verschillende materialen. Wil je meer informatie over spanbanden of over de manier waarop je ze functioneel in kunt zetten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag mee naar een passende oplossing voor al jouw problemen met betrekking tot de tuin. Je kunt ons gemakkelijk bereiken middels de gegevens op onze contactpagina!